manuele therapie vught header

Manuele therapie in Vught

De manueel therapeut is gespecialiseerd in de functie van het bewegingsapparaat: de wervelkolom en gewrichten in armen en benen.

Manuele therapie brengt vaak snel verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van je klachten.

De manueel therapeut

De manueel therapeut kijkt anders. In de vierjarige masteropleiding verdiept de manueel therapeut zich in het functioneren van de wervelkolom en gewrichten in armen en benen.

De manier waarop het lichaam beweegt en de klachten die je ervaart staan centraal. Vaak volgt snel verbetering en herstel van balans in je lichaam.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

De manueel therapeuten van Bruyst Vught hebben veel ervaring, ontwikkelen zich continu en kijken echt anders naar je klacht. De manueel therapeut heeft speciale onderzoekstechnieken, waarmee gericht in kaart wordt gebracht wat er aan de hand is. Zo ontstaat bijvoorbeeld nekpijn soms door een te grote beweeglijkheid (hypermobiliteit), maar in andere gevallen door slijtage of te hoge spierspanning.

Soms gebruikt de manueel therapeut speciale technieken om je beweeglijkheid te verbeteren. Dit worden manipulaties genoemd. Daarnaast geeft de manueel therapeut advies en werkt met jou aan herstel zodat de balans in je bewegingsapparaat wordt hersteld.

manuele therapie vught content
Afspraak maken