Ook gevestigd in ons centrum:

Voetencentrum Wender - Podotherapie

Ook gevestigd in ons gezondheidscentrum aan Kapellaan 40 is Voetencentrum Wender. Podotherapeut Marike van den Berk is in Vught het vaste gezicht (voorheen werkte zij onder de naam Podotherapie Need4Feet). Reeds geruime tijd werkt Marike samen met het team van Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk bij de behandeling van voetklachten.

De podotherapeut kijkt verder dan je klacht alleen. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste methoden en moderne technologische ondersteuning. Goed advies en passende ondersteuning zorgen voor vermindering van klachten. Je kunt bij de podotherapeut terecht voor voetklachten en klachten die in relatie staan met het functioneren van je voeten.

Heeft u vragen of wens je een afspraak te maken? Je bereikt Voetencentrum Wender via: 088 4547700 of info@podotherapeut.nl. Voor meer informatie over de praktijk kun je kijken op www.podotherapeut.nl.

Bloedprikdienst JBZ

Let op: wijziging!

Locatie bloedprikken

Op locatie Ouwerkerk aan Maarten Trompstraat 32 te Vught kun je terecht voor bloedafname. De bloedprikdienst van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is op deze praktijklocatie gevestigd.

Bloedprikken: alleen op afspraak

Bloedprikken is alleen nog mogelijk op afspraak.
Voor meer informatie ga naar www.jbz.nl/prikafspraak of bel met 073-5533699.

Motio Ostheopathie

Marc van der Heijden is met zijn bedrijf Motio-osteopathie gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Kapellaan 40.

Osteopathie is een manuele geneeskunde die zich richt op herstel van de beweging. Het gebrek aan beweging geeft een verstoord evenwicht, dat zich kan uiten in klachten als chronische rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, bekkenproblemen, vermoeidheidsklachten, huilbaby’s of baby’s met een voorkeurshouding.

Door het herstel van de beweging kan het betreffende deel van het lichaam weer optimaal functioneren en vermindert of verdwijnt de pijn.

Heeft u vragen kijk dan op www.motio-osteopathie.nl of mail naar info@motio-osteopathie.nl.

Wilt u al direct een afspraak maken dan kun je telefonisch contact opnemen met 06 - 57 33 42 41.