Kinderpraktijk

Fysiotherapie en méér: een andere aanpak en zorg op maat

Fysiotherapie Kapellaan-Ouwerkerk Vught is het breed gespecialiseerd paramedische centrum waar jij met je klacht centraal staat. Op twee locaties in Vught kun je terecht bij ons team van gespecialiseerde therapeuten.

Direct een afspraak maken

Voor iedere hulpvraag de juiste specialist

Fysiotherapie Kapellaan-Ouwerkerk Vught is er voor alle leeftijdsgroepen en alle hulpvragen gericht op bewegen, houding en leefstijl. In de praktijk werken we intensief samen én werken we aan continue uitbreiding van onze kennis.

Zo behandelen we je hulpvraag vanuit nieuwe inzichten en kiezen de aanpak die bij jou past.

Over de praktijken

Deskundige fysiotherapie en méér in Vught

Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking, een persoonlijke aanpak gericht op jou en je klacht én de nieuwste inzichten door een breed team specialisten. Dit is waar onze praktijk voor staat.

  • Wat beweegt jou? Jij staat centraal in onze aanpak
  • Wij kijken verder. Verder dan ons eigen specialisme. Wij werken samen. In de praktijk maar ook daarbuiten
  • Wij ontwikkelen ons continu en werken vanuit een breed gespecialiseerd team
  • Wij meten onze kwaliteit en zetten ons in voor de best passende behandeling

Fysiotherapie en méér in Vught

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Al onze fysiotherapeuten hebben zich na de opleiding tot fysiotherapeut gespecialiseerd in een van de deelgebieden die de fysiotherapie kent. Je kunt in onze praktijk in Vught dan ook terecht voor klachten die een meer specifieke behandeling vragen, zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie (ook postpartum), geriatriefysiotherapie, haptonomie, hydrotherapie en sportfysiotherapie.

Bij de behandeling fysiotherapie bestaat ook de mogelijkheid tot het inzetten van bepaalde technieken naast de gewone behandelmethodes. In onze praktijk hebben wij de beschikking over de behandeltechnieken shockwave, epte, medical taping of dry needling en maken wij voor een goede diagnostiek vaak gebruik van echografie.

Ons brede team van specialisten werkt bij de behandeling van je klacht(en) zo nodig samen, zodat jij zo optimaal mogelijk herstelt. Het behandelaanbod van Fysiotherapie Kapellaan - Ouwerkerk Vught bestaat dan ook niet alleen uit fysiotherapie, maar ook uit ergotherapie, diëtetiek, alternatieve therapie, podotherapie en kindertherapie. Zo gaan we samen met jou voor de beste behandeling.