manuele therapie uden header

Manuele therapie bij Bruyst Uden

De manueel therapeut heeft zich toegelegd op het verbeteren van houding en beweging en daarnaast op het beter laten functioneren van gewrichten. Met specifieke technieken is het effect vaak direct merkbaar.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Iedereen beweegt op een eigen unieke manier. De manueel therapeut heeft extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten in armen en benen en de wervelkolom.

De manueel therapeut volgde een masterstudie van vier jaar en heeft écht wat toe te voegen als het gaat om verdiepende diagnostiek en behandeling.

Behandeling manuele therapie

De juiste zorg en aandacht voor jou

Bij manuele therapie start de therapeut met onderzoek. Dit onderzoek wordt gebruikt om vast te stellen wat de oorzaak van de klachten is. Is dat een te grote of juist te beperkte beweeglijkheid? Speelt slijtage mee? Of is spierspanning de veroorzaker van je klachten? Iedere klacht is anders. Iedere persoon is anders. De manueel therapeut stemt de behandeling daarom goed af op wat jij nodig hebt. Het behandelplan wordt vooraf goed doorgenomen zodat je weet waaraan wordt gewerkt en wat je zelf kunt doen om je herstel te bevorderen. Met mobilisaties of manipulaties merk je vaak snel effect.

De behandeling is gericht op herstel, maar ook op het voorkomen van het ontwikkelen van nieuwe klachten. Eventueel werkt de manueel therapeut daarvoor samen met een van de andere specialisten in ons gezondheidscentrum.

manuele therapie uden content
Afspraak maken