De juiste specialist

Om je hulpvraag te behandelen werkt ons team, van fysiotherapeuten en andere specialisten, in Uden nauw samen met elkaar, zodat de meest geschikte aanpak wordt gekozen. Met als doel je klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Fysiotherapie Uden - praktijk

Over de praktijk

De juiste zorg en aandacht voor jou

Het combineren van kennis en ervaring zorgt voor een andere kijk op je hulpvraag. Ons team is gericht op samenwerking en ontwikkeling. Er wordt zowel breed als specialistisch naar je klacht gekeken. Zo krijg jij de zorg die je verdient. Dit is waar Bruyst Uden voor staat.

  • Wij werken met aandacht aan zorg die écht bij jou past
  • Opleiding en kennisuitwisseling staan centraal in onze praktijk
  • De kwaliteit van onze zorg meten wij voortdurend. Ons kwaliteitsteam werkt continu aan de beste zorg voor jou
  • Wij werken intensief samen en gaan voor de best passende behandeling van je klacht

Fysiotherapie en méér in Uden

Bij Bruyst Uden behandelen wij een breed scala aan klachten gerelateerd aan bewegen en houding. Alle fysiotherapeuten hebben zich na de opleiding fysiotherapie gespecialiseerd in een van de deelgebieden van de fysiotherapie, zodat je ook met meer specifieke klachten of aandoeningen in onze praktijk terecht kunt. Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook manuele therapie, geriatriefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, haptonomie, oefentherapie cesar en sportfysiotherapie.

Waar nodig en gewenst werken onze therapeuten samen aan jouw herstel en zullen naast de traditionele behandelingstechnieken ook innovatieve behandelingsmethoden worden ingezet. Daarbij kun je denken aan shockwave, epte, dry needling of medical taping. Voor een goede diagnostiek wordt echografie gebruikt, zodat wij je de beste behandeling kunnen bieden.

Bruyst Uden is multidisciplinair waardoor je naast fysiotherapie ook voor ergotherapie, alternatieve therapie, podotherapie, kindertherapie en diverse trainingen en revalidatiemogelijkheden bij ons aan het juiste adres bent. Wij geloven in de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg waarbij jouw hulpvraag altijd centraal staat.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Na het maken van een afspraak met de praktijkassistente is het tijd voor de eerste afspraak bij Bruyst Uden. Tijdens dit eerste consult neemt de fysiotherapeut de tijd om te luisteren naar je verhaal, zodat een goed beeld ontstaat van je achtergrond en klachten. Met onderzoek verkrijgt de behandelaar belangrijke aanvullende informatie.

De behandeling verloopt in continue afstemming met jou. Hoe herstel jij en wat is er voor jou nodig? Waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld om goed en snel herstel te bevorderen.

Fysiotherapie Uden content
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Krijg ik een vergoeding voor fysiotherapie?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie meestal vergoed. Bruyst Uden heeft contracten met alle zorgverzekeraars. In de polis van jouw zorgverzekering kun je zien of je voor vergoeding bij fysiotherapie in aanmerking komt.

Heb je vragen over de vergoeding voor fysiotherapie? Bel dan even met onze praktijkassistente. Zij helpt je graag.

Hoeveel kost fysiotherapie als ik dit zelf moet betalen?

Indien je geen vergoeding krijgt voor fysiotherapie van jouw zorgverzekeraar (omdat je bijvoorbeeld geen aanvullende verzekering hebt) kun je de behandeling na afloop direct bij de praktijkassistente betalen. Wil je voorafgaand meer informatie over de tarieven neem dan contact op met de praktijkassistente. Zij kan je hier meer over vertellen.

Kan ik direct een afspraak maken voor fysiotherapie of heb ik een verwijzing nodig?

Een verwijzing is niet nodig en je kan dus direct een afspraak bij ons maken. De enige uitzondering is voor chronische indicaties en wanneer je fysiotherapie aan huis (in Uden) wilt.

Hoeveel fysiotherapie behandelingen heb ik nodig?

Deze vraag zal tijdens de intake worden besproken. Vooraf is dit moeilijk te zeggen omdat iedereen en elke klacht anders is. Wij begrijpen uiteraard dat je wil weten waar je aan toe bent. De fysiotherapeut bespreekt tijdens de intake dan ook het behandelplan en geeft een indicatie van het aantal behandelingen dat hij/zij verwacht nodig te hebben om je van jouw klacht af te helpen. Voor een spoedig herstel gebruiken wij in sommige gevallen innovatieve technieken om je zo nog sneller van je klachten af te helpen.

Kan ik parkeren bij de praktijk?

We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Op slechts enkele minuten loopafstand vindt je gratis ruime parkeergelegenheid aan de Losplaats, vlakbij de Jumbo.