Online afspraak maken

Maak hier direct een afspraak in onze praktijk. Na het online maken van de afspraak ontvang je per e-mail een bevestiging met aanvullende informatie over de praktijk en jouw afspraak. Let op: Neem contact met ons op als je deze bevestiging niet ontvangen hebt. Je afspraak is dan niet definitief gemaakt. Wil je vandaag nog terecht, bel ons dan even.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

Kies de klacht die aansluit bij jouw klacht(en) en beschrijf deze zo duidelijk mogelijk. Vervolgens selecteer je “locatie” en dan krijg je de beschikbaarheid van de therapeut(en). Wij vragen je de inschrijvingsvelden zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op je komst.

Hoe vind ik een geschikte therapeut?

Kijk op de praktijkwebsite bij “over ons”. Hier vind je meer informatie over onze therapeuten. Kun je geen keuze maken? Kies dan voor geen voorkeur of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Met spoed een behandeling nodig?

Heb je met spoed een behandeling nodig, bijvoorbeeld na een operatie, breuk of ongeluk? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij gaan dan op zoek naar de best mogelijke oplossing voor je.

Heb je geen verificatie code ontvangen?

Controleer eerst je spam of ongewenste e-mail. Heb je daar ook geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is mijn afspraak definitief?

Nadat je alle stappen doorlopen hebt, controleer je je gegevens. Klik daarna op verzenden. Je ontvangt vervolgens een definitieve bevestiging in je e-mail. Let op! Heb je geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Hoe ziet een eerste afspraak met jouw therapeut eruit?

Om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen, bestaat de eerste afspraak uit een intake en indien mogelijk een eerste behandeling. Soms ontvang je aanvullende vragenlijsten. Het is belangrijk dat je deze voor je komst naar de praktijk invult.