
Wat beweegt ons!?
Jij en je vitaliteit staan centraal. Een breed team van specialisten beantwoordt je hulpvraag. Vernieuwend, met aandacht en in verbinding. Wat beweegt jou!?
Anders kijken naar paramedische zorg
Wij zetten ons in voor onderbouwde zorg gericht op de beste uitkomsten voor jou. Dat verschil merk je. Ons team is continu in ontwikkeling. Fysiotherapeuten, manueel therapeuten, ergotherapeuten en meer, ontwikkelen zich door opleiding en kennisuitwisseling. Door overlegstructuren in de praktijk staan therapeuten continu in verbinding met elkaar om zo je behandeltraject te optimaliseren.
Kwaliteit in zorg, dienstverlening en organisatie staat centraal in ons team. Ons kwaliteitsteam werkt aan vernieuwing van zorg en evalueert onze zorgverlening continu. Een levendige organisatie die staat voor persoonsgerichte paramedische zorg die het verschil maakt in vitaliteit. Dat is waar wij voor staan.
Ons multidisciplinaire team
Maak kennis met onze specialisten
















“Door het stellen van een gerichte diagnose en met nieuw bewezen behandeltechnieken help ik jou graag effectief van je klacht af”
Ik ben Roy van Schendel (1992). In mijn rol als fysiotherapeut behandel ik vooral mensen met pees- en spierklachten én sportgerelateerde klachten. Al vrij snel na mijn afstuderen ben ik mezelf gaan verdiepen in echografie om zo de diagnostiek in het behandeltraject te verstevigen. Deze echografie heeft vooral betrekking op het bewegend functioneren van de mens en dus pezen en spieren (MSU). Het helpt echt om in complexe casussen een betere fysiotherapeutische diagnose gesteld kan worden. Dan kan waar nodig de behandeling daarop aangepast worden. Verder behandel ik door middel van dry needling, Epte en shockwave therapie, om bepaalde klachten zoals peesontstekingen beter te kunnen behandelen.
Een van mijn grote interesses ligt ook bij sportblessures en dan met name hardloopblessures. Door mijn jarenlange ervaring met sport op hoog niveau ben ik veel in aanraking gekomen met sportgerelateerde blessures. Ik ben ruim twintig jaar in de atletiek actief geweest, in het begin als polsstokhoogspringer en later als 400/800 meter loper. Op dit moment heb ik mijn hart verloren aan het crossfit en combineer ik dat met hardlopen, fietsen en alles wat op mijn pad komt.
“Manuele therapie is een vak waarbij je moet puzzelen”
Ik ben Joke Claassens-Ceelie (1986). Ik ben in 2012 afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan de SOMT en in 2018 als Kinder Manueel Therapeut (meer informatie op onze kinderwebsite). Naast kinderen behandel ik ook nog volwassenen. Manuele therapie is een vak waarbij je moet puzzelen en daar word ik ontzettend enthousiast van.
De schouder is een van de gebieden waarin ik me heb gespecialiseerd. Onder andere ontstaan vanuit mijn passie voor waterpolo, wat ik al ruim 20 jaar speel. In een team spelen is dan ook wat goed bij mij past! Dat doe ik met veel passie bij deze multidisciplinaire praktijk waarin veel wordt samengewerkt en gebruik wordt gemaakt van elkaars expertises, om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik kom uit Zuid-Holland maar heb mijn plekje in Brabant gevonden. Ik ben getrouwd en samen zijn we trotse ouders van 3 kinderen.
“Het begrijpen van de klacht is de grootste stap naar herstel”
Ik ben Simone van Wanrooij (1993), en ben zowel fysiotherapeut als manueel therapeut. Na afronding van mijn studie fysiotherapie heb ik eerst werkervaring opgedaan en heel wat cursussen gevolgd. Voorbeelden daarvan zijn dry needling en medical taping. Daarna heb ik al snel de keuze gemaakt om mij te specialiseren als manueel therapeut aan de SOMT.
Hoewel ik alle bewegingsgerelateerde klachten behandel, heb ik me ook toegelegd op de behandeling van hoofdpijn en nekklachten. Ook duizeligheidsklachten horen daar vaak bij. Door een combinatie van hands-on behandelen en de juiste oefeningen help ik jou graag met verbetering van je bewegende functioneren. Daarbij geldt: het begrijpen van de klacht is de grootste stap naar herstel.
Naast mijn werk als manueel therapeut draag ik als lid van het kwaliteitsteam ook een steentje bij aan de kwaliteit van dossiervoering, therapeutisch handelen en processen in de praktijk. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag buiten in de natuur. In het weekend maak ik graag tijd om familie en vrienden te zien.
“Carpe diem! Met open blik kijk ik naar jouw klacht en zet ik me met gedrevenheid in voor jouw herstel”
Ik ben Erik Werger (1977), fysiotherapeut. Ik ben geboren in Twente, waar ik ook de eerste 30 jaar van mijn leven heb doorgebracht. In 2006 ben ik naar het schone Brabant verhuisd en heb hieraan mijn hart verpand. Ik ben een ervaren therapeut. In 2001 ben ik afgestudeerd, waarna ik zes jaar als fysiotherapeut in Duitsland heb gewerkt. Het werken daar heeft een goede en solide basis gelegd voor mijn huidige aanpak en benadering van het vak.
In 2008 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en in 2013 heb ik mijn mastergraad behaald. Naast klachten aan nek en onderrug ben ik gespecialiseerd in schouderklachten. In 2020 heb ik mijn studie arbeidsfysiotherapie afgerond. Voor werk- en verzuimgerelateerde klachten, werkplekonderzoek en re-integratie kan men een beroep op mij doen.
Samen met mijn partner en onze twee honden genieten wij van het Bourgondische leven. Mijn motto is: Carpe Diem! Ik loop graag met mijn honden en ik speel tennis. Mijn passie is hardlopen en ik geef training bij een atletiekvereniging. Op het gebied van hardlopen kan ik dus ook goed begeleiden. Ik maak graag een keer kennis op de praktijk!
“Ik zie het als uitdaging iemand weer zo goed mogelijk en naar kunnen te laten functioneren”
Ik ben Peter Polak (1988), energiek fysiotherapeut en gespecialiseerd in shockwave, Epte en echografie. Ik hou ervan om mensen uit te dagen om tot het uiterste te gaan. Voordat ik bij deze praktijk kwam werken heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen en trainen van (top-) sporters. Mijn passie ligt bij sport en daarbij passende spier -en peesklachten. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut zet ik mij in als personal trainer én houd me graag bezig met revalidatie van patiënten.
Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om iemand weer zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven. Voor de liefde ben ik verhuisd vanuit de Randstad naar het mooie Brabant. Ik houd van voetbal en ravotten met mijn zoontje. Ook ben ik altijd te porren voor een gezellige barbecue.
“Jou weer klachtenvrij in beweging laten zijn, is voor mij de uitdaging”
Ik ben Inge Mulder (1996). Na mijn studie fysiotherapie ben ik aan de slag gegaan in de eerstelijns gezondheidszorg. Nu maak ik met veel plezier deel uit van het paramedische team op deze praktijk. Een levendige praktijk met fijne professionele collega’s!
Het stellen van de juiste diagnose is belangrijk. Het is iedere keer als een puzzel waarbij je met het verhaal van de patiënt en onderzoek goed achterhaalt wat de aard en oorzaak van de klacht is. Dit proces ondersteun ik met echografie, mijn specialisme. Echografie van het bewegingsapparaat is zeer interessant en doeltreffend in het behandelproces. Daarnaast heb ik me toegelegd op Epte en shockwave. Dit zijn beide methodes waarmee peesklachten effectief aangepakt worden. Ik ben vaak actief met patiënten aan de slag. Het begeleiden van revalidatietrajecten na een (sport)blessure of operatie geeft mij ook voldoening. De afwisseling maakt het werk juist zo leuk!
Iedere patiënt heeft een ander verhaal, een andere hulpvraag en andere voorwaarden voor herstel. Samen op zoek gaan naar een passend doel om zo weer zo klachtenvrij mogelijk in beweging te zijn, dat is voor mij de uitdaging!
“Ik zorg ervoor dat je een goed beeld krijgt van het ontstaan en de mogelijkheden voor het behandelen van je klacht, zodat we samen aan de slag kunnen om deze te verhelpen”
Ik ben Hanneke van der Weijden (1985). Na mijn studie fysiotherapie heb ik eerst enkele jaren als fysiotherapeut gewerkt in de eerstelijns gezondheidszorg in Noord-Brabant. Na het behalen van mijn masteropleiding manuele therapie, ben ik al snel verhuisd naar Dubai. Een rijke ervaring, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook als fysiotherapeut. Ik heb in Dubai een schat aan cursussen gevolgd, waaronder dry needling, Yogalates teacher training, pijn educatie training, verdiepingscursussen manuele therapie, medical taping, etc. Een ervaring die ik niet had willen missen!
Inmiddels woon ik weer een tijdje in Nederland en werk ik bij deze prachtige praktijk! Als ik niet in de praktijk ben, ben ik bezig met mijn studie Acupunctuur of ben ik aan het sporten, zoals zwemmen. Dat is niet het enige. Ik tuinier graag samen met mijn kindje en doe dagelijks yoga-oefeningen. In mijn therapie zet ik deze technieken ook graag in. Centraal in mijn begeleiding staat het goed leren begrijpen van wat er met je is en wat er nodig is om van je klachten af te komen. Samen met jou kijken ik daar goed naar en maak ik een goed plan waarmee we kunnen werken aan herstel. Ik maak graag een keertje kennis!
“Het geeft mij heel veel energie om met je te werken aan bewegen, sporten of werken zoals jij dat graag wilt”
Mijn naam is Lisa van Santvoort (1998). Ik ben als fysiotherapeut opgeleid aan de HAN en inmiddels bezig met de masterstudie Musculoskeletale Revalidatie. Met deze opleiding specialiseer ik me tot sportfysiotherapeut.
De kracht van deze praktijk zit in het samenwerken met collega’s. Er is veel specialisatie en kennis aanwezig en we delen die vaak en makkelijk. Zo denken we vaak samen na over de beste aanpak voor een patiënt. We werken aan kennisuitwisseling en doen intervisie om scherp te blijven in onze behandelaanpak en te zorgen voor goede afstemming.
Ik heb een breed interessegebied en behandel patiënten met uiteenlopende beweeg- en houdingshulpvragen.
Als ik niet op de praktijk ben, ben ik graag met mijn familie en vrienden. Mijn favoriete sport is tennis. Ik ben dan ook regelmatig op de tennisbaan te vinden.
“Ik streef ernaar met de juiste aanpak te komen tot een goede houding en gezond beweeggedrag”
Ik ben Niels Derks (1977) en ik ben sinds 2002 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Naast oefentherapie werk ik ook met manuele behandeltechnieken, waarbij alle gewrichten worden behandeld middels zachte technieken om de bewegingsuitslag te verbeteren volgens het bewegingspatroon van de patiënt. Naast volwassenen behandel ik ook kinderen.
Meteen vanaf mijn afstuderen ben ik in de eerstelijns gezondheidszorg aan de slag gegaan. Ik heb zo veel ervaring opgedaan met een verscheidenheid aan klachten. Mijn interessegebied is heel breed, ik heb een extra focus op sportgerelateerde klachten en voeding. Het zoeken naar verbanden in klachtenpatronen en deze aanpakken middels de juiste behandeling. Ik heb mij verder verdiept middels bij- en nascholing in hoofdpijn en nek- schouderklachten, SI/ bekkenproblematiek, sportrevalidatie, sportmassage, kinesiotaping, manuele toepassingen volgens de Dorn-methode en Eggshell methode, Akupunktmassage volgens Penzel (ook wel meridiaantherapie genoemd) en de orthomoleculaire voedingsleer.
Ik ben erg gesteld op het praktisch vergroten van mijn kennis en vaardigheden zodat ik die direct toe kan passen in de praktijk. Zoeken naar de oorzaak van het probleem en proberen deze aan te pakken middels de meest geschikte behandelmethode die ik tot mijn beschikking heb blijft de uitdaging. Beter nog is het voorkomen van klachten middels een preventieve aanpak van een goed houding- en bewegingsgedrag gecombineerd met de juiste mobiliteit en spierkracht. Kortom een leven, een geest en een lichaam die in balans zijn.
“Samen werken naar meer zelfstandigheid”
Mijn naam is Monique Verhoeven (1999). Ik ben ergotherapeut in deze praktijk. Mijn opleiding volgde ik aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik tevens de minor Pijn voor Health Professionals afgerond.
Ik zet me in voor passende ondersteuning aan mijn cliënten, zodat zij belangrijke activiteiten weer met plezier kunnen uitoefenen. Tijdens deze behandelingen vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gehoord voelt. Zo komen we samen tot de juiste oplossing. Iedereen ervaart in het zelfstandig handelen andere belemmeringen en het is mijn uitdaging om samen tot de écht passende oplossing te komen. Het is prachtig om te zien dat mensen vervolgens echt veel beter hun taken kunnen uitvoeren. Daar geniet ik echt van. Ik ga heel graag met mensen in gesprek, ben benieuwd wat ze nodig hebben en motiveer om zo te helpen met het vergroten van de zelfredzaamheid. Ergotherapie past uitstekend bij mij. Ik ontwikkel me erg graag en verdiep me afwisselend in deelgebieden van het vakgebied.
“Ik kijk naar wat een persoon wél kan”
Ik ben Lindsay van Merwijk (1990). Ik ben opgeleid als ergotherapeut, waarbij ik de minor Neurorevalidatie deed. Als vooropleiding heb ik de sportleidersopleiding CIOS gedaan. Ik vond het werken met mensen en het lichaam altijd al interessant en was zelf al van jong af aan al met het lichaam bezig. Ik begon met peutergym en ik heb me uiteindelijk weten te ontwikkelen als topsportster, door in de top van Nederland mee te draaien als acrogymnast.
Mijn interesse voor het lichaam bleef en ik ben ergotherapie gaan studeren. Ik wilde meer kennis over hoe het lichaam werkt op medisch gebied en wat er allemaal mee gedaan kan worden, zelfs wanneer het lichaam niet alles (meer) toe laat. Wanneer er een functie wegvalt - door bijvoorbeeld een ziekte, handicap, aandoening of beperking - zijn er nog steeds mogelijkheden om het lichaam in te kunnen blijven zetten. Dit kan op verschillende manieren: door opnieuw iets (op een andere manier) aan te leren, hulpmiddelen in te zetten of de omgeving aan te passen. Wat ik mooi vind aan mijn vak is te kijken naar wat een persoon wel kan in plaats van te kijken naar beperkingen en hier samen creatief mee aan de slag te gaan.
In mijn vrije tijd sport ik graag, onderhoud ik met plezier mijn sociale contacten en prikkel ik graag mijn nieuwsgierigheid door reizend veel van de wereld te zien.
“Westerse en Chinese geneeskunde vullen elkaar prachtig aan”
Ik ben Titia van der Werf (1975) en ik ben sinds 2008 acupuncturist. Deze kwalificatie als acupuncturist heb ik aangevuld met de opleiding Tuina massagetherapie bij de opleiding QingBai. Uiteraard school ik mij continu bij, variërend van behandeling van gynaecologische hulpvragen met acupunctuur, Qi Gong tot Chinese voedingsleer. Dit alles om mijn kennis zo breed mogelijk te maken.
Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Chinese tuina massage heeft dezelfde basis als acupunctuur en kent een grote variëteit aan massages en daarnaast diverse effectieve manipulatietechnieken om energetische verstoringen te behandelen. In de praktijk combineer ik acupunctuur en tuina meestal. Deze combinatie kan in veel gevallen ontspannend zijn, maar tegelijkertijd ondersteunend zijn bij het verhelpen van jouw klachten.
Ik ben ervan overtuigd dat Westerse en Chinese geneeskunde elkaar niet uitsluiten. Het is juist de combinatie en aanvulling die werkt! In het Westen neemt acupunctuur een steeds ruimere plaats in. De gedachte, dat het lichaam, de geest en de omgeving van de mens niet los van elkaar staan, wint ook in onze samenleving steeds meer terrein. Juist daarom vind ik het heel fijn om bij deze praktijk te werken. Deze praktijk heeft verschillende disciplines in huis wat mogelijkheid biedt voor overleg samenwerking en doorverwijzing.
“Graag help ik jou verder en plan ik jou bij de therapeut die bij jou en je hulpvraag past”
Ik ben Joan van den Hurk (1967) en in het gezondheidscentrum werkzaam als praktijkassistente. Samen met mijn collega-praktijkassistenten 'bevrouwen' wij de balie en telefooncentrale. Daarnaast doe ik verschillende ondersteunende administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals het te woord staan en plannen van afspraken voor de patiënten, het verwerken van formulieren, voorraadbeheer, facilitaire zaken en alles wat op mijn pad komt. Ik houd enorm van organiseren en regelen en ben in deze praktijk daarom als een vis in het water!
Het is heel fijn om te werken in deze levendige praktijk met dit gemotiveerde team. De omgang met patiënten en collega’s vind ik erg leuk. De werkzaamheden zijn afwisselend, waardoor ik iedere werkdag weer met veel plezier naar de praktijk ga. Als herintredende moeder heb ik het erg naar mijn zin. Het team is een hechte club professionals die elkaar goed weten te vinden, zowel informeel als wanneer het gaat over het contact over de patiënt. We vullen elkaar aan. Ieder in zijn of haar discipline. Die verbinding is ook echt de kracht van deze praktijk!
“Ik sta graag voor mijn collega’s en onze patiënten klaar”
Ik ben Joni Smits (1992). Vanuit een achtergrond als secretaresse ben ik al geruime tijd werkzaam als praktijkassistente in deze praktijk. Het ontvangen en regelen van alles rondom het patiëntencontact is waar ik voor sta. Naast het beantwoorden van de telefoon, draag ik zorg voor het plannen van afspraken en op juiste wijze verwerken van de patiëntenadministratie. Het contact met de patiënten en collega’s is iets waar ik iedere dag weer van geniet. Ieder mens is anders en komt met een andere reden naar de praktijk. Het zoeken naar de best passende therapeut voor een patiënt is iets waar ik me graag voor inzet. Het met aandacht goed te woord staan van de patiënten en ze het vertrouwen geven dat we er alles aan doen om hun hulpvraag te beantwoorden, staat voor mij ook centraal. Mijn takenpakket biedt veel afwisseling en ik ga daarom elke dag met plezier naar mijn werk.
In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Daar tegenover staat dat ik ’t ook heerlijk vind om een avondje film te kijken. Ook puzzelen of creatief bezig zijn past bij mij.
“Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen”
Ik ben Els van Zanten (1966), werkzaam als praktijkassistente. Als duizendpoot voel ik me hier erg op mijn plek. In de praktijk ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten aan de telefoon. Ik ontvang patiënten op de praktijklocatie, waarbij ik het belangrijk vind dat mensen zich welkom voelen.
Naast het contact met patiënten heb ik nog meer taken. Zo ben ik ook ben ik verantwoordelijk voor uiteenlopende administratieve taken: van de planning tot het maken van declaraties of het beantwoorden van digitale en schriftelijke correspondentie. Naast mijn administratieve takenpakket geeft het contact met de patiënten en het fijne praktijkteam mij veel werkplezier.
In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met onze hond en houd ik als gezelligheidsmens van pubquizzen.
“Door onze teamleden het beste uit zichzelf te laten halen, krijg jij de best passende zorg”
Ik ben Nynke Lunter (1975). Ik ben werkzaam als praktijkmanager en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de praktijk. Sinds 1998 ben ik fysiotherapeut en ik heb sindsdien altijd multidisciplinair in de eerstelijn gewerkt. In 2011 heb ik een managementopleiding afgerond en inmiddels werk ik niet meer direct met patiënten. Mijn jarenlange ervaring gebruik ik nu om patiëntenzorg te optimaliseren. Ik doe er alles aan om medewerkers samen het beste uit zichzelf te laten halen. Ik wil de kwaliteit van zorg blijven waarborgen, in de behandelingen en in de multidisciplinaire samenwerking binnen het centrum en in de wijk, maar ook naar de tweede lijn.
In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met mijn gezin in de sneeuw. Daarnaast loop ik hard en speel ik hockey.
Ons team is volop in beweging
Wij willen graag dat jij in je kracht staat. Op je eigen unieke manier. Daarom ben jij met jouw doelen en mogelijkheden het vertrekpunt. De expertise hebben wij in onze praktijk waar we samenwerken vanuit een team gespecialiseerde fysiotherapeuten en méér. Jouw vitaliteit staat altijd voorop. Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg van morgen. Daarmee maken wij het verschil.
Veelgestelde vragen
Jazeker, wij zijn er ook online voor jou!
Kun je als gevolg van quarantaine of gezondheidsrisico’s niet naar de praktijk komen? Het is mogelijk om te kiezen voor behandelen op afstand middels videobellen. Online therapie dus.
Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om je te voorzien van advies en oefeningen op afstand, zodat je door kunt met je revalidatie en we het beloop van je klachten goed kunnen volgen.
Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Als je ineens klachten hebt of je zorgen maakt, maar niet naar de praktijk kunt komen, kun je ons gewoon bereiken. Met videobellen (online therapie) of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan je denkt. Wij staan voor je klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals je dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd!
Wat je nodig hebt is een computer met microfoon en webcam. Indien je hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met jou.
- Ben je voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt je zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.
- Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met je.
- Een-op-een behandeling: met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met je fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist.
- Veilig: De verbinding die wij met je leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.
- Je kunt vooruit: Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat je thuis aan de slag kunt.
Online afspraak plannen?
Neem contact op met de praktijk!
Ja dat klopt. De praktijk beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor je behandeling meestal rechtstreeks met de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd en afgehandeld. Voor fysiotherapie geldt dat als je een aanvullende verzekering hebt de behandeling meestal geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Dit kun je nagaan in je polis of ernaar informeren bij je verzekeraar.
De fysiotherapeuten en ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen.
De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Dit is de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF stelt strenge eisen en alle fysiotherapeuten die hieraan voldoen, worden opgenomen in het kwaliteitsregister. Onze praktijk is in dit register opgenomen. Binnen het KNGF zijn een aantal specialistenverenigingen actief. Zij richten zich op speciale beroepsterreinen binnen de fysiotherapie. Lidmaatschap van de specialistenvereniging betekent dat de praktijk beschikt over bekwaamheid of een behandelingsmethode die speciaal, herkenbaar, genormeerd en overdraagbaar is. Specifiek ontwikkeld voor een bepaalde cliëntengroep. Een groep onderscheidt zich door medische en/of maatschappelijke indicaties en is als zodanig formeel erkend door het bestuur van de KNGF.
De praktijk is ook lid van de volgende fysiotherapeutische specialistenverenigingen:
- NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie
- NVFK: Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg
- NVA: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
De logopedisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. De ergotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Zowel de logopedisten als de ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking. Niet alleen de klacht waarvoor je fysiotherapie, andere paramedische zorg nodig hebt staat bij ons centraal. Wij voelen ons betrokken bij jou als persoon en je gehele welzijn. Samenwerking zorgt voor goede afstemming van zorg en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Uiteraard wordt slechts met jouw goedvinden overleg gevoerd met andere disciplines in en buiten het centrum. Daar waar nodig kunnen wij je helpen om de juiste persoon te vinden.
Na afronding van je behandeltraject, ontvang je, mits je daar mee hebt ingestemd een klanttevredenheidsonderzoek. Dit gebeurt per e-mail via firma Qualiview. Het invullen van deze vragenlijst is voor ons van grote waarde. Wij kijken serieus naar de uitkomsten uit dit onderzoek en proberen onze zorgverlening daarmee te verbeteren. Daarnaast is er een zeer belangrijke andere functie van het onderzoek. De uitkomsten bepalen namelijk in toenemende mate hoe zorgverzekeraars hun zorg inkopen. De feedback wordt door hen bekeken en meegenomen in de beoordeling van kwaliteit van zorg. Wij bedanken je zeer hartelijk voor je medewerking! Meer informatie over het onderzoek vind je op www.qualiview.nl.
- Wij verzoeken iedereen vanaf 13 jaar een eigen mondneusmasker te dragen bij je bezoek aan onze praktijk.
- Heb je klachten die kunnen duiden op het Corona-virus, zoals neusverkoudheid, koorts, kortademigheid of hoesten? Wij verzoeken je de afspraak te annuleren.
- Neem zelf een handdoek mee naar de behandeling.
- Wij verzoeken je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst bij onze desinfectiezuilen.
- Wij vragen je zo kort mogelijk van tevoren aanwezig te zijn voor je afspraak (vijf minuten).
- Volg de looproute in onze praktijk.
- Onze zorgverleners geven je tijdelijk geen hand om overdracht van bacteriën en virussen te voorkomen. Alle zorgverleners hebben extra aandacht voor handhygiëne en worden al bij milde klachten getest op het coronavirus. Daarnaast zorgen wij voor extra schoonmaak van de behandelkamers.