
Wat beweegt ons!?
Jij en je vitaliteit staan centraal. Een breed team van specialisten beantwoordt je hulpvraag. Vernieuwend, met aandacht en in verbinding. Wat beweegt jou!?
Anders kijken naar paramedische zorg
Wij zetten ons in voor onderbouwde zorg gericht op de beste uitkomsten voor jou. Dat verschil merk je. Ons team is continu in ontwikkeling. Fysiotherapeuten, manueel therapeuten, ergotherapeuten en meer, ontwikkelen zich door opleiding en kennisuitwisseling. Door overlegstructuren in de praktijk staan therapeuten continu in verbinding met elkaar om zo je behandeltraject te optimaliseren.
Kwaliteit in zorg, dienstverlening en organisatie staat centraal in ons team. Ons kwaliteitsteam werkt aan vernieuwing van zorg en evalueert onze zorgverlening continu. Een levendige organisatie die staat voor persoonsgerichte paramedische zorg die het verschil maakt in vitaliteit. Dat is waar wij voor staan.
Ons multidisciplinaire team
Maak kennis met onze specialisten




















“Vanuit vertrouwen werken aan herstel, dat is een essentiële voorwaarde voor succes van de behandeling”
Ik ben Emeline Noordman (1983) en ik ben fysiotherapeut en ook samen met Aniéla Wesselman praktijkmanager. Als fysiotherapeut behandel ik uiteenlopende klachten en doordat ik aangesloten ben bij het netwerk Claudicationet behandel ik ook veel mensen met vaatproblematiek. Ook heb ik cursussen gedaan op het gebied van dry needling, waarbij ik veel mensen behandel met uiteenlopende spierklachten. Vertrouwen tussen patiënt en therapeut vind ik een belangrijk onderdeel in de behandeling. Hierbij probeer ik voldoende aandacht aan de klacht, maar ook aan de persoon zelf te geven.
Daarnaast verricht ik als praktijkmanager verschillende administratieve zaken binnen onze praktijk en ben ik het aanspreekpunt bij specifieke vragen. Hierbij probeer ik tussen mijn collega’s een verbindende factor te zijn. Met aandacht en verantwoordelijkheid werken wij vanuit het managementteam er aan de praktijk organisatorisch zo goed mogelijk te laten lopen, zodat iedereen prettig kan werken.
“Aandacht en balans is zo belangrijk”
Ik ben Inger van den Berg (1985). Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 werk ik met veel plezier als bekkenfysiotherapeut. Al tijdens mijn studie was ik nieuwsgierig naar de herkomst en ontwikkeling van bekkenklachten. Pas later besefte ik dat de studie bekkenfysiotherapie vele malen breder is dan vooraf gedacht. Naast orthopedische klachten in het bekken, schaambeen en stuit behandel ik ook bekkenbodemklachten, problemen met het plassen, het ontlasten of het vrijen.
Mijn grootste interesse ligt bij buikpijn. Een klacht waar mensen vaak lang mee rond lopen, maar waar echt vaak veel aan te doen is. In je buik zit je gevoel voor veiligheid, maar ook veel andere emoties. Als je boos, verliefd of bang bent voel je dat ook in je buik. Als je buik dan niet lekker voelt, doet dat heel veel voor je 'zijn'. Samen met iemand daaraan werken vind ik geweldig.
Daarnaast heb ik een grote affiniteit met zwangerschapgerelateerde bekkenpijn en diastaseklachten (als er teveel ruimte is tussen de rechte buikspieren). Om mijn kennis te vergroten heb ik cursussen als interne orgaanmassage, diastaseproblematiek, echografie van de buikwand en dry needling gedaan.
Aandacht en balans zijn voor mij centrale woorden. Naast mijn werk als bekkentherapeut ben ik yoga docente. Ook die kennis komt van pas in mijn behandelingen.
In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en reis ik graag.
“Samen zoeken we uit wat de beste gepersonaliseerde zorg is”
Ik ben Aniéla Wesselman (1990). Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een jaar ervaring te hebben opgedaan als fysiotherapeut ben ik gestart met de opleiding manuele therapie aan de SOMT. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als master manueel therapeut, waarna ik op zoek ging naar een plek waar ik mezelf meer kon profileren als manueel therapeut. Deze kans heb ik gekregen bij deze fijne praktijk! Daarnaast ben ik hier ook praktijkmanager en lid van het kwaliteitsteam.
Voor mij is werken als fysio- manueeltherapeut het leukste wat er is. Dit werk is afwisselend en uitdagend. Het samen met de patiënt en eventueel collega-therapeuten uitzoeken wat de best gepersonaliseerde zorg is om tot het beste resultaat te komen, maakt mij blij, want ik doe het nooit alleen.
Ik woon met veel plezier in het buitengebied en trek er graag op uit om te wandelen of fietsen. Daarnaast volg ik wekelijks een bootcamptraining en tennis ik regelmatig met vriendinnen.
“Met passie voor het vak sta ik voor je klaar met een behandeling die precies op jou is afgestemd”
Ik ben Pim Priest (1986), fysiotherapeut en manueel therapeut. Na aanvankelijk een studie te hebben gedaan op ICT gebied, voelde ik de behoefte aan een beroepskeuze waarbij het contact met de mens centraal staat. Het menselijk bewegen interesseert mij enorm. De keuze voor fysiotherapie was dan ook snel gemaakt. Na afronding van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd met de master opleiding manuele therapie.
Mijn passie in de fysiotherapie ligt bij functioneren van de spieren, gewrichten en neurologische aandoeningen. Door studie en ontwikkeling heb ik mij extra verdiept in klachten aan de wervelkolom, hoofdpijnklachten en schouderaandoeningen. Afhankelijk van het type patiënt zal mijn behandeling voornamelijk bestaan uit een combinatie van manuele therapie (inclusief dry needling) en functionele oefentherapie. Daarbij zoek ik waar mogelijk en nodig de samenwerking met het team collega’s op. Het is van enorme waarde dat we in deze praktijk de mogelijkheid hebben om de hulpvraag van de patiënt samen te benaderen en daarmee bredere kennis in te zetten. Als fysiotherapeut hecht ik veel waarde aan het ontwikkelen van mijn kennis en kunde en heb ik de motivatie om steeds meer kennis te vergaren en beter te worden in mijn vak.
“Carpe diem! Met open blik kijk ik naar jouw klacht en zet ik me met gedrevenheid in voor jouw herstel”
Ik ben Erik Werger (1977), fysiotherapeut. Ik ben geboren in Twente, waar ik ook de eerste 30 jaar van mijn leven heb doorgebracht. In 2006 ben ik naar het schone Brabant verhuisd en heb hieraan mijn hart verpand. Ik ben een ervaren therapeut. In 2001 ben ik afgestudeerd, waarna ik zes jaar als fysiotherapeut in Duitsland heb gewerkt. Het werken daar heeft een goede en solide basis gelegd voor mijn huidige aanpak en benadering van het vak.
In 2008 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en in 2013 heb ik mijn mastergraad behaald. Naast klachten aan nek en onderrug ben ik gespecialiseerd in schouderklachten. In 2020 heb ik mijn studie arbeidsfysiotherapie afgerond. Voor werk- en verzuimgerelateerde klachten, werkplekonderzoek en re-integratie kan men een beroep op mij doen.
Samen met mijn partner en onze twee honden genieten wij van het Bourgondische leven. Mijn motto is: Carpe Diem! Ik loop graag met mijn honden en ik speel tennis. Mijn passie is hardlopen en ik geef training bij een atletiekvereniging. Op het gebied van hardlopen kan ik dus ook goed begeleiden. Ik maak graag een keer kennis op de praktijk!
“In mijn behandeling staan persoonlijke aandacht, eigen regie van de patiënt maar zeker ook een stukje gezelligheid centraal”
Ik ben Femke van der Aa (1984), fysiotherapeut. Al op jonge leeftijd had ik een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en sport. Mijn achtergrond als beweegspecialist is dan ook begonnen bij het het CIOS. Daar specialiseerde ik me op het gebied van fitness, aerobics en wintersport. In mijn vrije tijd ben ik nog steeds graag bezig met deze hobby’s.
Na mijn sportopleiding wilde ik me verder verdiepen in de revalidatie en was de opleiding fysiotherapie voor mij een logische keuze. Na afronding van de opleiding fysiotherapie heb ik mij toegelegd op een aantal zeer effectieve behandelmethodes. Zo gebruik ik mijn kennis vanuit het medical taping concept en de behandeltechniek dry needling in de behandeling. Ook de begeleiding van claudicatio intermittens patiënten én revalidatie van sportgerelateerde klachten zijn twee van mijn aandachtsgebieden.
Ik sta voor een patiëntgerichte behandeling waarin persoonlijke aandacht, een proactieve rol van de patiënt maar zeker ook een stukje gezelligheid centraal staan. Graag tot ziens in de praktijk!
“Ik zie het als uitdaging iemand weer zo goed mogelijk en naar kunnen te laten functioneren”
Ik ben Peter Polak (1988), energiek fysiotherapeut en gespecialiseerd in shockwave, Epte en echografie. Ik hou ervan om mensen uit te dagen om tot het uiterste te gaan. Voordat ik bij deze praktijk kwam werken heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen en trainen van (top-) sporters. Mijn passie ligt bij sport en daarbij passende spier -en peesklachten. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut zet ik mij in als personal trainer én houd me graag bezig met revalidatie van patiënten.
Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om iemand weer zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven. Voor de liefde ben ik verhuisd vanuit de Randstad naar het mooie Brabant. Ik houd van voetbal en ravotten met mijn zoontje. Ook ben ik altijd te porren voor een gezellige barbecue.
“Ik kijk graag naar de mens achter de hulpvraag”
Ik ben Nora ten Have (1991) en ik ben algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Aan het beoefenen van mijn beroep beleef ik veel plezier en ook geeft dit mij de nodige energie. Ik kijk graag naar de mens achter de hulpvraag met betrekking tot het houding- en bewegingsapparaat. Ik ga continu op zoek naar wat er voor jou nodig is om je klachten te verminderen. Immers, geen persoon is hetzelfde, voor iedereen is een andere aanpak nodig.
Na enkele jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt heb ik mij gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie. Deze verbijzondering breid ik uit met de studie tot oncologiefysiotherapeut. Een zeer boeiend vakgebied!
Ook naast mijn rol als fysiotherapeut, ben ik altijd druk in beweging. Ik houd van sporten met een voorkeur voor bootcamp en yoga. Ik houd ook van reizen. Mijn laatste reis was dan ook een fantastisch bezoek aan onder andere Australië.
“Een persoonlijke aanpak en goed luisterend oor vind ik belangrijk in mijn behandelingen”
Ik ben Danique Batenburg (1995) en werkzaam als fysiotherapeut. Binnen de praktijk richt ik me op verschillende patiëntengroepen met uiteenlopende hulpvragen. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van peesproblemen en heb me ontwikkeld in shockwavetherapie, Epte en echografie. Ook ben ik werkzaam geweest als docent bij Epte Nederland en gastdocent bij NT-e, twee opleidingsinstituten voor fysiotherapeuten.
Voordat ik de opleiding tot fysiotherapeut deed, heb ik als danseres aan de dansacademie veel ervaring opgedaan met het trainen en beheersen van het eigen lichaam. Ik beschik daardoor over veel persoonlijke tips en tops die ik toe kan passen tijdens een training of behandeling. Een persoonlijke aanpak en een goed luisterend oor vind ik belangrijk in mijn behandelingen. Ik hoop je graag te ontmoeten op de praktijk, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!
“Met precisie, creativiteit en persoonlijke benadering ben ik er voor jou”
Ik ben Carmen van Drenth (1986) en met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut. Mijn interesse in fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn eerste opleiding, de dansacademie. Ik heb nog steeds erg veel affiniteit met dans en sport.
Gedurende de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen in de psychiatrie, revalidatie en topsportbegeleiding. Behandelmethodes zoals medical taping en dry needling zijn mij dan ook eigen. In de praktijk ben ik nauw betrokken bij de bootcampgroepen. Heerlijk om met onze patiënten te werken aan hun conditie.
Momenteel zoek ik nog meer verdieping in het vakgebied middels de opleiding Osteopathie (IAO) en hoop ik de kijk en kennis die ik daar opdoe effectief en succesvol toe te kunnen passen bij het behandelen van patiënten.
Een interactieve manier van werken vind ik heel belangrijk en leerzaam. Verder staan creativiteit, precisie en een persoonlijke benadering staan bij mij hoog in het vaandel! Ik werk dan ook met veel enthousiasme bij dit gezondheidscentrum!
“Met aandacht werken aan herstel, dat is waar ik voor sta”
Mijn naam is Faber Kat (1997). Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik in deze praktijk aan de slag gegaan. In deze praktijk staat samenwerking centraal. De samenwerking in het team, de ontspannen en professionele sfeer spreken mij aan. Naast een-op-een behandelingen verzorg ik in de praktijk diverse groepslessen, zoals medische fitness voor verschillende leeftijdsgroepen en een bootcamp met een hele diverse groep sporters.
Mijn gedrevenheid in de fysiotherapie ligt bij het plezier dat ik ervaar als ik iemand kan helpen en advies kan geven, zodat diegene weer zonder klachten naar buiten kan gaan. Ik sta altijd open voor uitdagingen en ga deze graag aan. Ik houd niet alleen van het bewegen van de patiënt, maar houd zelf ook van bewegen. Ik voetbal graag, waarbij ik mijn fysiotherapeutische kennis nogal eens kan inzetten.
“Samen met jou zoek ik de beste weg naar een oplossing die bij jou past”
Ik ben Noortje Burg (1987) en in 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2017 heb ik ook mijn master kinderfysiotherapie afgerond. In de praktijk werk ik zowel met volwassenen als met kinderen. Naast mijn vak als fysiotherapeut heb ik gewerkt in de neurorevalidatie, gewerkt met jonge voetballers aan behandeling en preventie van sportblessures bij de KNVB en patiënten met hersenletsel intensief gerevalideerd.
Mijn kracht is dat ik samen met de patiënt de beste weg zoek naar succes. Dat doe ik met aandacht en creativiteit. Het met elkaar stellen van een doel en het samen werken aan de passende weg voor herstel, is iedere keer weer een enorme uitdaging. Wat die uitdaging is, verschilt van patiënt tot patiënt en is mede afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag en factoren voor herstel. Ik ben een dynamische therapeut met een breed interessegebied. Naast mijn rol als fysiotherapeut, ontspan ik graag door te wandelen, hardlopen, snowboarden, surfen, salsa dansen en speel ik graag bordspellen met vrienden en familie.
“Ik draag mijn vak op handen”
Ik ben Manon van der Lende (1978), fysiotherapeut en handtherapeut. Als handentherapeut heb ik me gespecialiseerd in maar een klein stukje van het hele menselijk lichaam. Maar als je handen niet functioneren weet je pas hoe ontzettend beperkt je wordt in het dagelijks functioneren. Handentherapie is echt mijn passie omdat ik daarmee voor veel patiënten het verschil kan maken. Ik houd er van om met creatieve oplossingen als spalken en ander ondersteunend materiaal, de patiënt toch zelfredzaam te maken. Met de ergotherapeut, die ook als handentherapeut is opgeleid, begeleid ik vaak samen de patiënten.
“Jij staat centraal”
Ik ben Diek van Deventer (1993). Ik ben fysiotherapeut en gespecialiseerd in o.a. echografie, shockwave en epte. Binnenkort stel ik mij hier verder aan je voor.
“Ik vind het mooi om mensen te kunnen ondersteunen in het herpakken van de voor hen belangrijke activiteiten”
Ik ben Tess Sanders (1993), ergotherapeut. Het gevoel van zelfstandigheid, dingen zelf kunnen ondernemen en beslissen is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. In mijn werk en ook privé merkte ik dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik wilde deze mensen ondersteunen, zodat zij ook meer het gevoel van zelfstandigheid krijgen en hun kwaliteit van leven verbetert. Dit is de reden, dat ik als ergotherapeut ben gaan werken. Als ergotherapeut heb ik de kans gekregen mensen te ondersteunen in het herpakken van voor hen belangrijke dagelijkse activiteiten. Wat mooi is dat! De combinatie die ik in de praktijk kan maken met de andere paramedische disciplines is erg waardevol.
Blijven leren en specialiseren is voor mij erg belangrijk. Daarom heb ik de opleiding handtherapie gevolgd. Het spreekt mij erg aan om te werken met handen. Het zijn immers een van de belangrijkste gereedschappen van het menselijk lichaam, die we elke dag nodig hebben. Daarnaast werk ik als EDOMAH therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger). Het werken met deze doelgroep spreekt mij aan om de diversiteit van de problematiek, maar ook om het feit dat er steeds meer druk op mantelzorgers gelegd wordt. In mijn werk en privé zie ik dat hier een grote ondersteuning gewenst is.
In het dagelijks leven ben ik ook altijd bezig. Ik houd enorm van sporten met een voorkeur voor crossfit en hardlopen. Daarnaast ga ik er ook graag op uit, leuke dingen doen met mijn gezin, vriendinnen en familie.
“Samen werken naar meer zelfstandigheid”
Mijn naam is Monique Verhoeven (1999). Ik ben ergotherapeut in deze praktijk. Mijn opleiding volgde ik aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik tevens de minor Pijn voor Health Professionals afgerond.
Ik zet me in voor passende ondersteuning aan mijn cliënten, zodat zij belangrijke activiteiten weer met plezier kunnen uitoefenen. Tijdens deze behandelingen vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gehoord voelt. Zo komen we samen tot de juiste oplossing. Iedereen ervaart in het zelfstandig handelen andere belemmeringen en het is mijn uitdaging om samen tot de écht passende oplossing te komen. Het is prachtig om te zien dat mensen vervolgens echt veel beter hun taken kunnen uitvoeren. Daar geniet ik echt van. Ik ga heel graag met mensen in gesprek, ben benieuwd wat ze nodig hebben en motiveer om zo te helpen met het vergroten van de zelfredzaamheid. Ergotherapie past uitstekend bij mij. Ik ontwikkel me erg graag en verdiep me afwisselend in deelgebieden van het vakgebied.
“Ik kijk naar wat een persoon wél kan”
Ik ben Lindsay van Merwijk (1990). Ik ben opgeleid als ergotherapeut, waarbij ik de minor Neurorevalidatie deed. Als vooropleiding heb ik de sportleidersopleiding CIOS gedaan. Ik vond het werken met mensen en het lichaam altijd al interessant en was zelf al van jong af aan al met het lichaam bezig. Ik begon met peutergym en ik heb me uiteindelijk weten te ontwikkelen als topsportster, door in de top van Nederland mee te draaien als acrogymnast.
Mijn interesse voor het lichaam bleef en ik ben ergotherapie gaan studeren. Ik wilde meer kennis over hoe het lichaam werkt op medisch gebied en wat er allemaal mee gedaan kan worden, zelfs wanneer het lichaam niet alles (meer) toe laat. Wanneer er een functie wegvalt - door bijvoorbeeld een ziekte, handicap, aandoening of beperking - zijn er nog steeds mogelijkheden om het lichaam in te kunnen blijven zetten. Dit kan op verschillende manieren: door opnieuw iets (op een andere manier) aan te leren, hulpmiddelen in te zetten of de omgeving aan te passen. Wat ik mooi vind aan mijn vak is te kijken naar wat een persoon wel kan in plaats van te kijken naar beperkingen en hier samen creatief mee aan de slag te gaan.
In mijn vrije tijd sport ik graag, onderhoud ik met plezier mijn sociale contacten en prikkel ik graag mijn nieuwsgierigheid door reizend veel van de wereld te zien.
“Samen met jou zoek ik naar een evenwichtig patroon dat past in jouw levensstijl”
Ik ben Sandra Vissers (1975) en sinds het jaar 2000 werkzaam als diëtist en gewichtsconsulent. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Supertrots ben ik op mijn vak en ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Ik heb mij gespecialiseerd in overgewicht, voeding bij ouderen en sportvoeding. Daarnaast heb ik de nodige kennis vergaard met betrekking tot voeding en leefstijl bij diabetes, cholesterol, hoge bloeddruk, sport, darmproblematiek en ondergewicht (als gevolg van bijvoorbeeld ziekte) .
Ik kijk tijdens een behandeling naar de mogelijkheden om de voeding aan te passen. Dit gebeurt altijd samen met de patiënt, zodat er een passend voedings- en/of dieetadvies kan worden gevolgd. Belangrijk bij een behandeling vind ik dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden de voeding aan te passen. Dit gebeurt altijd in overleg met de patiënt, zodat er een op maat gemaakt advies kan worden gegeven. Verwacht van mij geen strenge eetadviezen of strikte voedingsschema's, want die zijn er al genoeg.
Samen met jou zoek ik naar een evenwichtig patroon dat voor jou past in jouw levensstijl!
“Ik zorg er graag voor dat alles op rolletjes loopt”
Ik ben Maartje Borg (1978), werkzaam als praktijkassistente bij dit gezondheidscentrum. Ik voel mij hier helemaal op mijn plek. Het is fijn om de patiënten en mijn collega’s te ondersteunen en te zorgen dat alles goed loopt. Samen met mijn collega Jolanda ben ik er voor jou op de praktijk, zowel telefonisch als aan de balie.
Het plezier van werken zit voor mij in het patiëntencontact. Het eerste contact met de patiënt de beste match te maken met de therapeut. Het doet mij goed om de patiënten te mogen ontvangen in ons centrum en dagelijkse gang van zaken in de praktijk soepel te laten verlopen.
“De juiste match maken tussen patiënt en therapeut, dat is zo’n mooie uitdaging!”
Ik ben Jolanda Hoskam (1960). Met veel plezier ben ik werkzaam als praktijkassistente bij dit gezondheidscentrum. Na jaren in het toerisme te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik hier gevonden. Samen met mijn collega Maartje sta ik je te woord aan de telefoon om een afspraak in te plannen, vragen te beantwoorden en informatie te geven. Al bij het eerste contact luister ik graag naar je verhaal zodat ik ervoor kan zorgen dat een voor jou passende therapeut start met je behandeltraject.
Als je de praktijk bezoekt zorg ik ervoor dat er een lekker kopje koffie of thee klaarstaat. Natuurlijk ben ik er ook om vragen te beantwoorden. Loop gerust binnen! Tenslotte ondersteun ik de therapeuten van de praktijk en draag ik bij aan de verwerking van verschillende administratieve taken. Ik heb veel plezier in mijn werk en werk iedere dag weer graag samen met dit leuke team collega’s! Fijn dat ik met dit enthousiaste en gemotiveerde team mag samenwerken.
Ons team is volop in beweging
Wij willen graag dat jij in je kracht staat. Op je eigen unieke manier. Daarom ben jij met jouw doelen en mogelijkheden het vertrekpunt. De expertise hebben wij in onze praktijk waar we samenwerken vanuit een team gespecialiseerde fysiotherapeuten en méér. Jouw vitaliteit staat altijd voorop. Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg van morgen. Daarmee maken wij het verschil.
Veelgestelde vragen
Jazeker, wij zijn er ook online voor jou!
Kun je als gevolg van quarantaine of gezondheidsrisico’s niet naar de praktijk komen? Het is mogelijk om te kiezen voor behandelen op afstand middels videobellen. Online therapie dus.
Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om je te voorzien van advies en oefeningen op afstand, zodat je door kunt met je revalidatie en we het beloop van je klachten goed kunnen volgen.
Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Als je ineens klachten hebt of je zorgen maakt, maar niet naar de praktijk kunt komen, kun je ons gewoon bereiken. Met videobellen (online therapie) of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan je denkt. Wij staan voor je klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals je dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd!
Wat je nodig hebt is een computer met microfoon en webcam. Indien je hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met jou.
- Ben je voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt je zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.
- Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met je.
- Een-op-een behandeling: met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met je fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist.
- Veilig: De verbinding die wij met je leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.
- Je kunt vooruit: Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat je thuis aan de slag kunt.
Online afspraak plannen?
Neem contact op met de praktijk!
Ja dat klopt. De praktijk beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor je behandeling meestal rechtstreeks met de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd en afgehandeld. Voor fysiotherapie geldt dat als je een aanvullende verzekering hebt de behandeling meestal geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Dit kun je nagaan in je polis of ernaar informeren bij je verzekeraar.
De fysiotherapeuten en ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen.
De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Dit is de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF stelt strenge eisen en alle fysiotherapeuten die hieraan voldoen, worden opgenomen in het kwaliteitsregister. Onze praktijk is in dit register opgenomen. Binnen het KNGF zijn een aantal specialistenverenigingen actief. Zij richten zich op speciale beroepsterreinen binnen de fysiotherapie. Lidmaatschap van de specialistenvereniging betekent dat de praktijk beschikt over bekwaamheid of een behandelingsmethode die speciaal, herkenbaar, genormeerd en overdraagbaar is. Specifiek ontwikkeld voor een bepaalde cliëntengroep. Een groep onderscheidt zich door medische en/of maatschappelijke indicaties en is als zodanig formeel erkend door het bestuur van de KNGF.
De praktijk is ook lid van de volgende fysiotherapeutische specialistenverenigingen:
- NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie
- NVFK: Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg
- NVA: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
De logopedisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. De ergotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Zowel de logopedisten als de ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking. Niet alleen de klacht waarvoor je fysiotherapie, andere paramedische zorg nodig hebt staat bij ons centraal. Wij voelen ons betrokken bij jou als persoon en je gehele welzijn. Samenwerking zorgt voor goede afstemming van zorg en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Uiteraard wordt slechts met jouw goedvinden overleg gevoerd met andere disciplines in en buiten het centrum. Daar waar nodig kunnen wij je helpen om de juiste persoon te vinden.
Na afronding van je behandeltraject, ontvang je, mits je daar mee hebt ingestemd een klanttevredenheidsonderzoek. Dit gebeurt per e-mail via firma Qualiview. Het invullen van deze vragenlijst is voor ons van grote waarde. Wij kijken serieus naar de uitkomsten uit dit onderzoek en proberen onze zorgverlening daarmee te verbeteren. Daarnaast is er een zeer belangrijke andere functie van het onderzoek. De uitkomsten bepalen namelijk in toenemende mate hoe zorgverzekeraars hun zorg inkopen. De feedback wordt door hen bekeken en meegenomen in de beoordeling van kwaliteit van zorg. Wij bedanken je zeer hartelijk voor je medewerking! Meer informatie over het onderzoek vind je op www.qualiview.nl.
- Wij verzoeken iedereen vanaf 13 jaar een eigen mondneusmasker te dragen bij je bezoek aan onze praktijk.
- Heb je klachten die kunnen duiden op het Corona-virus, zoals neusverkoudheid, koorts, kortademigheid of hoesten? Wij verzoeken je de afspraak te annuleren.
- Neem zelf een handdoek mee naar de behandeling.
- Wij verzoeken je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst bij onze desinfectiezuilen.
- Wij vragen je zo kort mogelijk van tevoren aanwezig te zijn voor je afspraak (vijf minuten).
- Volg de looproute in onze praktijk.
- Onze zorgverleners geven je tijdelijk geen hand om overdracht van bacteriën en virussen te voorkomen. Alle zorgverleners hebben extra aandacht voor handhygiëne en worden al bij milde klachten getest op het coronavirus. Daarnaast zorgen wij voor extra schoonmaak van de behandelkamers.