Over gezondheidscentrum

Wat beweegt ons!?

Jij en je vitaliteit staan centraal. Een breed team van specialisten beantwoordt je hulpvraag. Vernieuwend, met aandacht en in verbinding. Wat beweegt jou!?


Direct afspraak maken

Ons multidisciplinaire team

Maak kennis met onze specialisten

Ons team is volop in beweging

Wij willen graag dat jij in je kracht staat. Op je eigen unieke manier. Daarom ben jij met jouw doelen en mogelijkheden het vertrekpunt. De expertise hebben wij in onze praktijk waar we samenwerken vanuit een team gespecialiseerde fysiotherapeuten en méér. Jouw vitaliteit staat altijd voorop. Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg van morgen. Daarmee maken wij het verschil.

Maak direct een afspraak

Veelgestelde vragen

Is online behandeling mogelijk?

Jazeker, wij zijn er ook online voor jou!
Kun je als gevolg van quarantaine of gezondheidsrisico’s niet naar de praktijk komen? Het is mogelijk om te kiezen voor behandelen op afstand middels videobellen. Online therapie dus.

Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om je te voorzien van advies en oefeningen op afstand, zodat je door kunt met je revalidatie en we het beloop van je klachten goed kunnen volgen.
 
Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Als je ineens klachten hebt of je zorgen maakt, maar niet naar de praktijk kunt komen, kun je ons gewoon bereiken. Met videobellen (online therapie) of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan je denkt. Wij staan voor je klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals je dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd!

Hoe werkt online therapie?

Wat je nodig hebt is een computer met microfoon en webcam. Indien je hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met jou.

 • Ben je voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt je zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.
 • Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met je.
 • Een-op-een behandeling: met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met je fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist.
 • Veilig: De verbinding die wij met je leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.
 • Je kunt vooruit: Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat je thuis aan de slag kunt.

Online afspraak plannen?
Neem contact op met de praktijk!

Klopt het dat jullie met alle verzekeraars een contract hebben?

Ja dat klopt. De praktijk beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor je behandeling meestal rechtstreeks met de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd en afgehandeld. Voor fysiotherapie geldt dat als je een aanvullende verzekering hebt de behandeling meestal geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Dit kun je nagaan in je polis of ernaar informeren bij je verzekeraar.

Bij welke beroepsverenigingen zijn jullie aangesloten?

De fysiotherapeuten en ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen.

De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Dit is de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF stelt strenge eisen en alle fysiotherapeuten die hieraan voldoen, worden opgenomen in het kwaliteitsregister. Onze praktijk is in dit register opgenomen. Binnen het KNGF zijn een aantal specialistenverenigingen actief. Zij richten zich op speciale beroepsterreinen binnen de fysiotherapie. Lidmaatschap van de specialistenvereniging betekent dat de praktijk beschikt over bekwaamheid of een behandelingsmethode die speciaal, herkenbaar, genormeerd en overdraagbaar is. Specifiek ontwikkeld voor een bepaalde cliëntengroep. Een groep onderscheidt zich door medische en/of maatschappelijke indicaties en is als zodanig formeel erkend door het bestuur van de KNGF.


De praktijk is ook lid van de volgende fysiotherapeutische specialistenverenigingen:

 • NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie
 • NVFK: Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg
 • NVA: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

De logopedisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. De ergotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Zowel de logopedisten als de ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wat is jullie visie op samenwerking?

Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking. Niet alleen de klacht waarvoor je fysiotherapie, andere paramedische zorg nodig hebt staat bij ons centraal. Wij voelen ons betrokken bij jou als persoon en je gehele welzijn. Samenwerking zorgt voor goede afstemming van zorg en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Uiteraard wordt slechts met jouw goedvinden overleg gevoerd met andere disciplines in en buiten het centrum. Daar waar nodig kunnen wij je helpen om de juiste persoon te vinden.

Hoe gaat deelname aan patiënttevredenheidsonderzoek van Qualiview in zijn werk?

Na afronding van je behandeltraject, ontvang je, mits je daar mee hebt ingestemd een klanttevredenheidsonderzoek. Dit gebeurt per e-mail via firma Qualiview. Het invullen van deze vragenlijst is voor ons van grote waarde. Wij kijken serieus naar de uitkomsten uit dit onderzoek en proberen onze zorgverlening daarmee te verbeteren. Daarnaast is er een zeer belangrijke andere functie van het onderzoek. De uitkomsten bepalen namelijk in toenemende mate hoe zorgverzekeraars hun zorg inkopen. De feedback wordt door hen bekeken en meegenomen in de beoordeling van kwaliteit van zorg. Wij bedanken je zeer hartelijk voor je medewerking! Meer informatie over het onderzoek vind je op www.qualiview.nl.

Welke maatregelen treffen jullie in verband met het coronavirus?
 • Wij verzoeken iedereen vanaf 13 jaar een eigen mondneusmasker te dragen bij je bezoek aan onze praktijk.
 • Heb je klachten die kunnen duiden op het Corona-virus, zoals neusverkoudheid, koorts, kortademigheid of hoesten? Wij verzoeken je de afspraak te annuleren.
 • Neem zelf een handdoek mee naar de behandeling.
 • Wij verzoeken je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst bij onze desinfectiezuilen.
 • Wij vragen je zo kort mogelijk van tevoren aanwezig te zijn voor je afspraak (vijf minuten).
 • Volg de looproute in onze praktijk.
 • Onze zorgverleners geven je tijdelijk geen hand om overdracht van bacteriën en virussen te voorkomen. Alle zorgverleners hebben extra aandacht voor handhygiëne en worden al bij milde klachten getest op het coronavirus. Daarnaast zorgen wij voor extra schoonmaak van de behandelkamers.