Samenwerking in ons Centrum

Bij zorg van vandaag hoort samenwerking. Niet alleen de behandeling waarvoor je in ons centrum komt staat centraal, maar jij in je totaliteit. Wij voelen ons betrokken bij je gehele welzijn. Soms is een klacht complexer en is er meer dan één discipline betrokken in het zorg- of welzijnsproces. In onze praktijk werken we graag samen met andere disciplines. Door dit te doen wordt de behandeling juist geïntegreerd in het dagelijkse leven. Daarnaast zorgt samenwerking voor een goede afstemming waardoor efficiënte zorg ontstaat en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Daar waar nodig kunnen wij je helpen om de juiste persoon te vinden. Ons praktijkteam werkt nauw samen binnen het Bruyst Oss in Oss, maar ook daarbuiten wordt samengewerkt met zorg- en welzijnsprofessionals zoals huisarts, thuiszorg, revalidatiecentrum of mantelzorg. Uiteraard wordt slechts met jouw goedvinden overleg gevoerd met andere disciplines in en buiten ons centrum.

Bruyst Oss in Oss

Het centrum aan de Borgvliet 18 in de wijk Mettegeupel draagt de naam Bruyst Oss (voorheen: Gezondheidscentrum Accent of praktijk Jacques Smolders). Niet alleen onze praktijk, maar ook een aantal andere zorgprofessionals zijn hier met hun praktijk gevestigd. De diverse zorgprofessionals werken - indien gewenst en met jouw goedvinden - onder één dak samen aan kwalitatief hoogwaardige en transparante zorg. Je kunt terecht voor zowel gespecialiseerde kindertherapie als gespecialiseerde therapie voor volwassenen. Het gezondheidscentrum kenmerkt zich door korte communicatielijnen (waardoor er snel geschakeld wordt), betrokken zorgprofessionals en een persoonlijke sfeer. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door onze praktijkassistentes en de koffie en thee staat er voor je klaar.

 • Bruyst Oss
  Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar, Ergotherapie en Acupunctuur voor volwassenen
 • Kindergezondheidscentrum Borgvliet
  Kinderfysiotherapie, Kinderergotherapie, Kinderlogopedie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie en meer voor kinderen.
 • Voetencentrum Wender
  Podotherapie
 • Motio Osteopathie
  Osteopathie
 • RID / Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie
  Onderzoek en behandeling bij dyslexie en dyscalculie

Gevestigd in Bruyst Oss Oss

Voetencentrum Wender

Bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender ben je aan het juiste adres voor de oplossing van jouw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Onze praktijk kent een nauwe samenwerking met Voetencentrum Wender. Wist je dat problemen in knieën, heupen en lage rug, ook vaak voortkomen uit een afwijkend looppatroon of een afwijkende stand van voeten? De samenwerking tussen fysiotherapeut en podotherapeut is dan van grote waarde!

Een afspraak maken doe je direct bij Voetencentrum Wender via telefoonnummer: 088-454 770

Motio Ostheopathie

Marc van der Heijden is met zijn bedrijf Motio-osteopathie gevestigd in ons gezondheidscentrum.

Osteopathie is een manuele geneeskunde die zich richt op herstel van de beweging. Het gebrek aan beweging geeft een verstoord evenwicht wat zich kan uiten in klachten als chronische rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, bekkenproblemen, vermoeidheidsklachten, huilbaby’s of baby’s met een voorkeurshouding. Door het herstel van de beweging kan het betreffende deel van het lichaam weer optimaal functioneren en vermindert of verdwijnt de pijn.

Heb je vragen kijk dan op www.motio-osteopathie.nl of mail naar info@motio-osteopathie.nl.

Wil je direct een afspraak maken dan kan je telefonisch contact opnemen met 06 - 57 33 42 41.

Het RID: Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie

In Bruyst Oss is speciaal voor kinderen uit de regio Oss het Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie gevestigd. Problemen met taal, lezen, getallen, rekenen en/of huiswerk, kunnen signalen zijn voor dyslexie of dyscalculie. Dit heeft een negatieve invloed op de schoolloopbaan, het welzijn en het verdere functioneren van je kind in de maatschappij. Als er vermoedens zijn van dyslexie of dyscalculie kan er, via de school of gemeente, een afspraak gemaakt worden met het RID voor onderzoek, diagnostiek, advies, behandeling en begeleiding.

Je kunt het Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie bereiken via:
026 - 442 32 94 of arnhem@rid.nl
Kijk voor meer informatie op www.rid.nl.

Vestigen in Bruyst Oss Oss?

Zoek je een geschikte werkplek in de regio Oss waarvan uit je kunt ondernemen en heb je een zorg gerelateerd bedrijf? Bruyst Oss biedt mogelijkheden en kansen! Centraal hierbij staat de samenwerking tussen de diverse gevestigde zorgprofessionals en een breed aanbod en service voor onze cliënten. Het centrum biedt een werkplek met een prettige ambiance. Het pand is ruimtelijk opgezet met een brede, hoge hal met vide. In combinatie met de sprekende kleuren heeft het gebouw een frisse, speelse en ruime uitstraling. De praktijkruimtes zijn groot van opzet. Het betreft een voormalig schoolgebouw, waarvan enkele lokalen hun oorspronkelijke grootte hebben behouden. Een aantal lokalen is opgedeeld in ruime spreek- en/of behandelkamers. Aan de overzijde van de straat is een parkeerterrein met voldoende en gratis parkeergelegenheid. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Tevens is er een balie – beheerd door het secretariaat van Bruyst Oss – waar gasten vriendelijk te woord worden gestaan.

Informatie

Heeft u interesse in het huren van praktijk- of bedrijfsruimte in Bruyst Oss in Oss? Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr. 0412 - 651396.