De kracht van samen

Bij zorg van vandaag hoort samenwerking. Niet alleen de behandeling waarvoor je in ons centrum komt staat centraal, maar jij in je totaliteit. Soms is een klacht complexer en is er meer dan één discipline betrokken in het proces.

Ons praktijkteam werkt daarom nauw samen binnen het Bruyst Uden. Maar ook daarbuiten werken we samen met zorg- en welzijnsprofessionals zoals huisarts, thuiszorg, revalidatiecentrum of mantelzorg.

Voetencentrum Wender

Bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender ben je aan het juiste adres voor de oplossing van jouw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Onze praktijk kent een nauwe samenwerking met Voetencentrum Wender. Wist je dat problemen in knieën, heupen en lage rug, ook vaak voortkomen uit een afwijkend looppatroon of een afwijkende stand van voeten? De samenwerking tussen fysiotherapeut en podotherapeut is dan van grote waarde!

Een afspraak maken doe je direct bij Voetencentrum Wender via telefoonnummer: 088-454 770

Motio Ostheopathie

Marc van der Heijden is met zijn bedrijf Motio-osteopathie gevestigd in ons gezondheidscentrum.

Osteopathie is een manuele geneeskunde die zich richt op herstel van de beweging. Het gebrek aan beweging geeft een verstoord evenwicht wat zich kan uiten in klachten als chronische rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, bekkenproblemen, vermoeidheidsklachten, huilbaby’s of baby’s met een voorkeurshouding. Door het herstel van de beweging kan het betreffende deel van het lichaam weer optimaal functioneren en vermindert of verdwijnt de pijn.

Heb je vragen kijk dan op www.motio-osteopathie.nl of mail naar info@motio-osteopathie.nl.

Wil je direct een afspraak maken dan kan je telefonisch contact opnemen met 06 - 57 33 42 41.

Het RID: Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie

In Bruyst Oss is speciaal voor kinderen uit de regio Oss het Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie gevestigd. Problemen met taal, lezen, getallen, rekenen en/of huiswerk, kunnen signalen zijn voor dyslexie of dyscalculie. Dit heeft een negatieve invloed op de schoolloopbaan, het welzijn en het verdere functioneren van je kind in de maatschappij. Als er vermoedens zijn van dyslexie of dyscalculie kan er, via de school of gemeente, een afspraak gemaakt worden met het RID voor onderzoek, diagnostiek, advies, behandeling en begeleiding.

Je kunt het Regionaal Instituut voor Dyslexie en Dyscalculie bereiken via:
026 - 442 32 94 of arnhem@rid.nl
Kijk voor meer informatie op www.rid.nl.

Pit2Fit

Wil jij fit worden en blijven op een haalbare manier?
Bij Pit2Fit staat gezonde voeding centraal. Dit begint bij de pit, een goede basisvoeding, zonder dieet. Naar behoefte gaan we ook met beweging werken naar een gezonde leefstijl. Dit doen we op een manier die bij jou past én voor jou goed vol te houden is. Dit betekent resultaat op lange termijn in plaats van tijdelijk succes.

Vestigen in Bruyst Oss?

Zoek je een geschikte werkplek in de regio Oss waarvan uit je kunt ondernemen en heb je een zorg gerelateerd bedrijf? Bruyst Oss biedt mogelijkheden en kansen! Centraal hierbij staat de samenwerking tussen de diverse gevestigde zorgprofessionals en een breed aanbod en service voor onze cliënten. Het centrum biedt een werkplek met een prettige ambiance. Het pand is ruimtelijk opgezet met een brede, hoge hal met vide. In combinatie met de sprekende kleuren heeft het gebouw een frisse, speelse en ruime uitstraling. De praktijkruimtes zijn groot van opzet. Het betreft een voormalig schoolgebouw, waarvan enkele lokalen hun oorspronkelijke grootte hebben behouden. Een aantal lokalen is opgedeeld in ruime spreek- en/of behandelkamers. Aan de overzijde van de straat is een parkeerterrein met voldoende en gratis parkeergelegenheid. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Tevens is er een balie – beheerd door het secretariaat van Bruyst Oss – waar gasten vriendelijk te woord worden gestaan.

Informatie

Heeft u interesse in het huren van praktijk- of bedrijfsruimte in Bruyst Oss? Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr. 0412 - 651396.