Zorg voor de ontwikkeling van je baby of dreumes

Onze kindertherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van baby’s (0-1 jaar) en dreumesen (1-2 jaar). Door intensieve samenwerking, in en buiten de praktijk, continue kennisontwikkeling én onze visie op zorg met aandacht en betrokkenheid, staan wij voor de beste zorg voor je jonge kind.

Direct een afspraak maken

De juiste zorg voor je baby of dreumes!

Werken met aandacht en passie voor ons vak

Je kind tussen 0 en 1 jaar oud is een baby en vanaf de eerste verjaardag tot 2 jaar een dreumes. Onze kindertherapeuten zijn onder meer gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in deze leeftijdsgroep. Omdat een jong kind zich beter op zijn of haar gemak zal voelen in de eigen, vertrouwde omgeving zullen de behandelingen meestal bij je thuis plaatsvinden. Zo geven we je kind de kans om zich te ontwikkelen in de omgeving waarin het dagelijks het meest functioneert en zich op zijn gemak voelt en kunnen wij advies op maat geven.

Onze professionals werken samen

Zeker bij complexe hulpvragen is het belangrijk dat de verschillende disciplines goed samen werken. Daarom zullen onze kindertherapeuten, indien nodig, altijd samen zoeken naar de best passende therapie voor je kind. Wij gaan daarbij altijd uit van de hulpvraag waarmee je naar ons toegekomen bent.

Bij de eerste afspraak zal de hulpvraag zorgvuldig in kaart worden gebracht. Zo kunnen we goed bekijken wat je kind nodig heeft en hoe we behandeling gaan inzetten. Hierbij kunnen we - afhankelijk van de locatie -kiezen uit kinderfysiotherapie, kinderergotherapie, kinderlogopedie of prikkelverwerkingstherapie. Een combinatie van deze disciplines behoort ook tot de mogelijkheden. Indien we denken dat je kind andere of aanvullende zorg nodig heeft dan kunnen wij hierin goed adviseren.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk van zorg- en/of welzijnsprofessionals. Zo kunnen wij je begeleiden in het zoeken naar mogelijkheden voor passende zorg.

Afspraak maken