kinderoefentherapie cesar header

Cesar oefentherapie voor kinderen

Oefentherapie Cesar is een behandelmethode gericht op de behandeling en het voorkomen van klachten in de lichaamshouding. Denk aan klachten door beeldschermgebruik of door een ziekte of aandoening.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Onze oefentherapeut Cesar is er om je kind te begeleiden bij bijvoorbeeld houdingsproblemen of het aanleren van een beter beweegpatroon. De therapeut oefent met aandacht en altijd vertrekkend vanuit de mogelijkheden van het kind.

In onze praktijk is een speciaal voor kinderen ingerichte ruimte, waar op een kindvriendelijke en speelse manier wordt behandeld. Het kind is het vertrekpunt en niet de behandeling!

Behandeling Oefentherapie Cesar voor kinderen

De zorg die écht past bij jouw kind.

De oefentherapeut Cesar start tijdens de eerste afspraak met een intake, onderzoek en observatie van het beweeggedrag en de houding van je zoon of dochter. Deze analyse van houding en beweging vormt de basis voor het behandelplan. Met gericht oefenen, houdings- en beweegadvies én aandacht voor het integreren van het juiste beweeg- en houdingsgedrag in het dagelijkse leven, wordt gewerkt aan vermindering of voorkomen van klachten.

Als je met je kind komt met een andere dan genoemde klachten zal ook eerst een uitgebreid onderzoek plaatsvinden, waarbij de therapeut vragen stelt over de ontwikkeling van je kind tot nu toe. De behandeling zal gericht zijn op herstel en het voorkomen van klachten in de toekomst.

kinderoefentherapie cesar content
Afspraak maken