De juiste behandeling voor de hulpvraag van je kind

Wij staan klaar voor de hulpvraag van jouw kind. Ieder kind is uniek net zoals zijn of haar ontwikkeling. Daarom kijken wij verder.

We zetten beschikbare kennis in en kijken verder door samenwerking met anderen te zoeken. In ons eigen team of daarbuiten.

Afspraak maken

Onze behandelingen

Ons multidisciplinaire team staat klaar voor jouw hulpvraag

Welke behandeling is geschikt
voor jouw kind?

Ieder kind is uniek. Ieder kind vraagt om een andere benadering. Daarom is er bij ons nooit een standaard therapie. Zorg voor kinderen vraagt om maatwerk. Samen met je kind en met jou kijken we wat nodig is om doelen te bereiken.

Een behandeling op maat dus. Maar wel zeer transparant. De kindertherapeut begint altijd met een intake en onderzoek. Deze eerste fase legt de basis voor het vervolg van het behandeltraject.

Een helder behandelplan beschrijft wat het kind wil leren en welke doelen centraal staan. Tussentijdse evaluatie en goed overleg zorgen voor afstemming met je kind, met jou en eventuele andere betrokkenen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een transparant behandeltraject, werken vanuit verbinding en vertrekken vanuit de belevingswereld van je kind. Zo krijg je zorg die écht bij je kind past.