Kinderlogopedie header

Logopedie voor kinderen in Vught

Communicatie staat centraal in het leven van je kind. Je goed kunnen uitdrukken is van enorm belang voor je gehele ontwikkeling. De logopedist helpt kinderen met het verbeteren van taal- en spraakvaardigheden en mondmotoriek.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

In onze praktijk kiezen we ervoor om ons volledig toe te leggen op de behandeling van kinderen met een hulpvraag op gebied van taal, spraak of mondvaardigheden. We focussen dus niet op de volle breedte van het logopedische vak, maar leggen ons volledig toe op wat ons het allermeeste interesseert: de communicatie van kinderen én de ontwikkeling van vaardigheden in het mondgebied bij kinderen.

Het kiezen voor deze diepgang maakt dat wij nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en we beschikken over behandelmethodes en -materiaal dat volgens de laatste inzichten is ontwikkeld. Creativiteit, oprechte betrokkenheid en aandacht voor je kind maken het verschil. Zorg die past bij jouw kind, dat is waar wij voor staan!

Behandeling logopedie

In onze praktijk staat je kind centraal en houden we rekening met het ontwikkelingsniveau, leeftijd, gedrag en karakter. Wij kiezen bij de behandeling voor een speelse benadering om zo het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Professionaliteit en een open, vriendelijke sfeer staan daarbij voorop.

Het kind maakt deel uit van een gezin en een sociale omgeving en daarom betrekken wij de ouder(s) graag bij de behandeling om zo samen tot een goed eindresultaat te komen. Indien relevant en mogelijk staat de praktijk open voor overleg en samenwerking met andere betrokkenen, zoals collega's, arts en leerkracht.

Het kan voorkomen dat je kind ook kinderfysiotherapie of ergotherapie nodig heeft en dan zal de logopedist nauw samenwerken met deze collega's.

Kinderlogopedie Vught content
Afspraak maken