Volwassenenpraktijk

Kinderfysiotherapeut (i.o.) Den Bosch

Dienstverband: Vast, 20-30 uur

Kindergezondheidscentrum Helftheuvel in Den Bosch zoekt versterking van een kinderfysiotherapeut of kinderfysiotherapeut in opleiding. Ben jij onze nieuwe collega?

In ons kindergezondheidscentrum zijn we overtuigd van de kracht van kindgerichte paramedische zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen. De praktijk werkt nauw samen met zeven collega-teams in regio Noordoost Brabant. De aandacht voor het lokale karakter van de praktijk is duidelijk voelbaar. De praktijk is stevig geworteld in Den Bosch.

Kindgerichte paramedische zorg

Een bewuste keuze in de praktijk is het werken vanuit twee teams: zorg voor kinderen en zorg voor volwassen patiënten. Dezelfde aandacht voor iedere patiënt, maar tóch wezenlijk anders in aanpak. Zo staat bij kindertherapie de ontwikkeling van het kind voorop. Doelen afgestemd op de mogelijkheden en het talent van het kind staan centraal. Kinderfysiotherapeuten, kinderlogopedisten kinderergotherapeuten én aanverwante disciplines werken indien nodig samen. Dat doen ze ook buiten het centrum waar veel wordt samengewerkt met scholen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en andere welzijn- en zorgprofessionals.

Lokaal georiënteerd, centraal georganiseerd

Wij kijken anders naar de eerstelijns gezondheidszorg. Dat merk je! Een duidelijke koers en transparantie is de basis voor het handelen. Een professionele organisatie met duidelijke lijnen, maar nooit star of onpersoonlijk. De praktijk is levendig, het team collegiaal en er wordt gewerken vanuit een duidelijke visie aan zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen.

Wat beweegt jou!?

Onze zorg draait om jou. Wie jij bent en wat nodig is om jou in je kracht te zetten, staat bij ons voorop. Er zijn korte lijnen en er is veel ruimte voor scholing en kennisuitwisseling. Dit gebeurt onder andere vanuit onze Praktijkschool. Hierin staat kennisuitwisseling en kennisontwikkeling centraal en kun je trainingen, coaching en intervisie volgen.
Vanuit ons eigen online platform voor informatie en kennisuitwisseling sta je altijd in verbinding met je collega’s en ben je continu op de hoogte van wat er in de organisatie speelt.

Wat bieden wij verder?

 • Een vast dienstverband van 20 tot 30 uur, in te vullen door een of twee nieuwe collega’s, met marktconform salaris. Jouw werkdagen en -tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Uitbreiding van uren is desgewenst op termijn mogelijk.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg.
 • Een gezellig team met meerdere kinderfysiotherapeuten dat nauw samenwerkt vanuit een open en collegiale werksfeer.
 • Indien nodig nemen wij reeds gemaakte studiekosten voor jouw specialisatie of verbijzondering over.
 • In jouw werkzaamheden word je administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het kwaliteitsteam en backoffice.
 • Een moderne praktijk met ruime beschikbaarheid van behandelmateriaal.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een afgestudeerde kinderfysiotherapeut óf kinderfysiotherapeut in opleiding.
 • Je bent een open en communicatief sterke persoon die houdt van werken in een team.
 • Je beschikt over de benodigde vaardigheden om ouders en omgeving te betrekken bij het behandeltraject.
 • Je houdt van jouw vak. Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en kijkt verder dan de hulpvraag alleen.
 • Je bent woonachtig is in de regio.

Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.gchelftheuvel.nl .

Wij kijken uit naar je reactie!

Mail je motivatiebrief en CV naar Aniéla Wesselman via vacature@gchelftheuvel.nl o.v.v. vacature kinderfysiotherapeut Den Bosch.