Volwassenenpraktijk
Kinderlogopedie Den Bosch header

Kinderlogopedie Den Bosch

Thuis, op school en in onze vrije tijd communiceren we voortdurend. Het goed kunnen communiceren is van enorm belang voor de ontwikkeling van je kind.

Soms gaat dit leren communiceren niet vanzelf. Spelenderwijs en vertrekkend vanuit de belevingswereld van je kind, werkt de logopedist aan verbetering van taal, spraak, stem, gehoor of mondvaardigheden.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Na het afronden van de opleiding logopedie is een logopedist geschoold in de behandeling van uiteenlopende taal- en/of spraakproblemen bij zowel kinderen en volwassenen. De logopedisten in onze praktijk hebben zich volledig toegelegd op de behandeling van het kind en kennisontwikkeling en specialisatie zijn geheel gericht op deze doelgroep. Alle nieuwe ontwikkelingen en methodes op gebied van kindercommunicatie zullen dan ook worden gevolgd.

Met aandacht en creativiteit werken de logopedisten aan verbetering van communicatieve vaardigheden. Altijd vertrekkend vanuit de belevingswereld van je kind. Zorg die past bij jouw kind, dat is waar wij voor staan!

Behandeling Kinderlogopedie

Uitgangspunt voor de therapie zijn de mogelijkheden van je kind, daarbij rekening houdend met de persoonlijkheid, de interesses, leeftijd en de behoeften van je kind. Samen werken wij in een open, vriendelijke sfeer met de best passende methode naar het einddoel toe. Zo wordt stap voor stap gewerkt aan het verbeteren van vaardigheden en het integreren daarvan in het dagelijkse leven.

Om tot een optimaal resultaat te komen worden ouder(s) en/of verzorgers bij de therapie betrokken. De kinderlogopedist geeft tips en adviezen, zodat ook thuis met je kind gewerkt kan worden. Indien nodig en gewenst werken wij ook graag samen met school en andere disciplines zowel binnen als buiten onze praktijk, uiteraard nooit zonder overleg vooraf. Helder, transparant en werkend met aandacht, zo krijgt jouw kind de zorg die écht past.

Kinderlogopedie Den Bosch content
Afspraak maken
of bel 073 684 7100