Kinderpraktijk

Vacature psychosomatisch fysiotherapeut in Vught

Wat beweegt jou!? Versterk ons team als psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.)

Dienstverband: Vast, 24-36 uur

Wij zijn overtuigd van de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen. Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught is één van de in totaal zes multidisciplinaire gezondheidscentra in Noordoost Brabant die samenwerken onder de naam Bruyst. Voor deze locatie zoeken wij een psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.). Ben jij onze nieuwe collega?

Het verschil maken in vitaliteit

In onze praktijk is de patiënt altijd het vertrekpunt. Wij bieden resultaatgerichte paramedische zorg die het verschil maakt in de vitaliteit van de patiënt. De praktijkteams zijn gespecialiseerd en multidisciplinair en brengen door samenwerking de zorg naar een hoger niveau.

Lokaal georiënteerd, centraal georganiseerd

Wij kijken anders naar de eerstelijns gezondheidszorg. Dat merk je! Een duidelijke koers en transparantie is de basis voor het handelen. Wij zijn een professionele organisatie met duidelijke lijnen, maar nooit star of onpersoonlijk. De praktijken zijn levendig, collegiaal en werken vanuit een duidelijke visie aan zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen. Met een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door zorg voor elkaar, loyaliteit, betrokkenheid en een faciliterende rol van het management.

Wat beweegt jou!?

Onze zorg draait om jou. Wie jij bent en wat nodig is om jou in je kracht te zetten, staat bij ons voorop. Wij zijn geïnteresseerd in jouw inbreng en mening en doen daar wat mee. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt bijvoorbeeld vanuit onze Praktijkschool. Hierin staat kennisuitwisseling en kennisontwikkeling centraal en kun je trainingen, coaching en intervisie volgen. Vanuit ons eigen online platform voor informatie en kennisuitwisseling sta je altijd in verbinding met je collega’s en ben je continu op de hoogte van wat er in de organisatie speelt.

Wat bieden wij verder?

 • Direct een vast dienstverband van 24 tot 36 uur.
 • Marktconform salaris, vergoeding van Keurmerk inschrijving, reiskosten, bijdrage aan studiekosten en nog veel meer.
 • Indien nodig nemen wij reeds gemaakte studiekosten voor specialisatie of verbijzondering over.
 • Jouw werkdagen en -tijden bepalen we in onderling overleg.
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg.
 • Samenwerking en afstemming met collega’s met dezelfde specialisatie.
 • Een gezellig team dat nauw samenwerkt vanuit een open en collegiale werksfeer.
 • In jouw werkzaamheden word je continu administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het kwaliteitsteam en backoffice.
 • Wij werken met Intramed en zijn een Keurmerk praktijk.

Wie zoeken wij?

 • Wij zoeken een psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.)
 • Opleiding dry needling is een pré. Als je deze cursus(sen) nog niet hebt gevolgd en dit wel wenst, dan faciliteren wij daarin.
 • Een open en communicatief sterke persoon die houdt van werken in een team.
 • Je bent vaktechnisch sterk en houdt ontwikkelingen in het vak bij.
 • Je houdt van jouw vak. Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en kijkt verder dan de hulpvraag alleen.
 • Iemand die woonachtig is in de regio.

Over de praktijk

Fysiotherapie Kapellaan Ouwerkerk in Vught heeft twee vestigingen in Vught. Op beide praktijklocaties werkt een team gedreven fysiotherapeuten aan uiteenlopende hulpvragen, waarbij meerdere fysiotherapie-specialismen vertegenwoordigd zijn. Locatie Kapellaan ligt in het centrum van Vught. Locatie Ouwerkerk is gevestigd in sportcentrum Ouwerkerk en beschikt daarmee over brede revalidatie en trainingsfaciliteiten, waaronder een zwembad. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.kapellaan.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Mail je motivatiebrief en CV naar Joep de Bruyne via vacature@bruyst.nl o.v.v. Vacature psychosomatisch fysiotherapeut Vught. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!