Kinderpraktijk

Vacature kinderlogopedist in Vught

Dienstverband: Vast, 16-24 uur

Ons kinderteam zoekt versterking van een kinderlogopedist. Een logopedist met een passie voor het werken met kinderen, ouders en andere betrokkenen in het zorgproces. Ben jij onze nieuwe collega?

vacature kinderlogopedist vught

Kindgerichte paramedische zorg

Een bewuste keuze in onze praktijk is het werken vanuit twee teams: zorg voor kinderen en zorg voor volwassen patiënten. Dezelfde aandacht voor iedere patiënt, maar tóch wezenlijk anders in aanpak. Zo staat bij kindertherapie de brede ontwikkeling van het kind voorop. Doelen afgestemd op de mogelijkheden en het talent van het kind staan centraal.

Kinderlogopedisten, kinderfysiotherapeuten, kinderdiëtist én aanverwante disciplines werken indien nodig samen. Dat doen ze ook buiten het centrum waar veel wordt samengewerkt met scholen, tandartsen, en andere welzijn- en zorgprofessionals.

Lokaal georiënteerd, centraal georganiseerd

Wij kijken anders naar de eerstelijns gezondheidszorg. Dat merk je! Een duidelijke koers en transparantie is de basis voor het handelen. Een professionele organisatie met duidelijke lijnen, maar nooit star of onpersoonlijk. De praktijken zijn levendig, collegiaal en werken vanuit een duidelijke visie aan zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen.

Wat beweegt jou!?

Onze zorg draait om jou. Wie jij bent en wat nodig is om jou in je kracht te zetten, staat bij ons voorop. Er zijn korte lijnen en er is veel ruimte voor scholing en kennisuitwisseling. Dit gebeurt onder andere vanuit onze Praktijkschool. Hierin staat kennisuitwisseling en kennisontwikkeling centraal en kun je trainingen, coaching en intervisie volgen.

Vanuit ons eigen online platform voor informatie en kennisuitwisseling sta je altijd in verbinding met je collega’s en ben je continu op de hoogte van wat er in de organisatie speelt.

Wat bieden wij verder?

 • Direct een vast dienstverband van 16 tot 24 uur.
 • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Indien nodig nemen wij reeds gemaakte studiekosten voor specialisatie of verbijzondering over.
 • Jouw werkdagen en -tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Uitbreiding van uren is desgewenst op termijn mogelijk.
 • Werken binnen een team van logopedisten die zich richten op de behandeling van hulpvragen op het gebied van taal, spraak, eten, drinken en mondgedrag.
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg.
 • Een gezellig team met meerdere kinderlogopedisten en kindertherapeuten dat nauw samenwerkt vanuit een open en collegiale werksfeer.
 • Een moderne praktijk met ruime beschikbaarheid van behandel- en onderzoeksmateriaal.
 • In jouw werkzaamheden word je administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het kwaliteitsteam en backoffice.
 • Wij werken met Intramed. Ben je hiermee nog niet bekend? Natuurlijk is er een goed inwerktraject waarin het werken met Intramed ook aan bod komt.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een afgestudeerde logopedist. Werkervaring en ervaring met het werken met kinderen met een primaire hulpvraag op gebied van taal- en/of spraakontwikkeling is een pré.
 • Ervaring of opleiding op gebied van OMFT is een pré. Als je deze cursus(sen) nog niet hebt gevolgd faciliteren wij het volgen daarvan.
 • Je bent een open en communicatief sterke persoon die houdt van werken in een team.
 • Je beschikt over de benodigde vaardigheden om ouders en omgeving te betrekken bij het behandeltraject.
 • Je houdt van jouw vak. Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en kijkt verder dan de hulpvraag alleen.
 • Ben je een herintreder? Je bent van harte welkom om te solliciteren.
 • Je bent woonachtig in de regio.

Over de praktijk

In ons kindergezondheidscentrum zijn we overtuigd van de kracht van kindgerichte paramedische zorg die aansluit bij de gezondheidszorg van morgen. De praktijk werkt nauw samen met zes collega-teams in regio Noordoost Brabant. De aandacht voor het lokale karakter van de praktijk is duidelijk voelbaar. Kinderpraktijk Kapellaan / Ouwerkerk is stevig geworteld in Vught. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.kinderpraktijk-vught.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Mail je motivatiebrief en CV naar Anita Hoskam via vacature@kapellaan.nl o.v.v. Vacature kinderlogopedist Vught. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!