Kinderpraktijk

Vacature echografist in Vught

Of fysiotherapeut met ambitie voor deze specialisatie

Wat beweegt jou!? Versterk ons team als echografist

Dienstverband: Vast, 24-40 uur

Patiënten weer in beweging brengen. Daar zet jij voor in. Dit doe je in een continu ontwikkelende organisatie die innovaties omarmt. Met jouw behandelingen en specialistische kennis help je in wat ons onderscheidend maakt: echte, oprechte en gepersonaliseerde patiëntenzorg.

Dit ga je doen

Als fysiotherapeut met verbijzondering echografie (of de ambitie om je te specialiseren als echografist) bij Bruyst werk je vanuit Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk in Vught. Samen met achttien andere specialisten en assistenten vorm je een multidisciplinair team. Tegelijkertijd profiteer je van de voordelen die wij als grotere organisatie bieden en de expertise van je collega’s op de overige zes praktijken in Noord-Brabant. Onderling sparren we met elkaar, leren we van elkaar en staan we voor elkaar klaar.

Binnen ons team werk je als fysiotherapeut met als specialisatie echografie. Daarnaast behandel je ook reguliere fysiotherapiehulpvragen en werk je met shockwave en EPTE. Het is een pré als je de opleiding echografie, shockwave en/of EPTE hebt afgerond, maar dit is niet noodzakelijk. In dat geval faciliteren wij in de opleiding echografie en zullen onze ervaren echografisten jou de kneepjes van dit vak leren.

Met je team lever je met je gepersonaliseerde zorg op maat aan een brede, gevarieerde patiëntengroep. De assistentes maken de afspraken en doen de intake. Zo kun jij direct inhoudelijk aan de slag vanaf het eerste moment dat je de patiënt ziet. Daarbij kijk je verder dan de behandeling volgens het boekje, en zorg je dat mensen zich gehoord en gezien voelen. En zorg je ervoor dat patiënten doorverwezen worden naar een collega, als die de best passende zorg kan bieden.

Het mooie aan je baan? Dat je kunt zijn wie je wilt zijn, dat er ruimte is voor jouw mening en ideeën en dat we inzetten op samenwerken. We kijken waar jij als therapeut blij van wordt. Heb je een specialisatie of bepaalde interesse waar je meer mee wilt doen? Dan stemmen we jouw afspraken en onze groepsprojecten daarop af. Voor het onderwerp dat jou goed ligt, trek jij de kar. En met al onze individuele specialismen versterken we elkaar.

Ook ontwikkelen we ons via onze eigen academy ‘De Praktijkschool’ waar we vaardigheden oefenen en belangrijke thema’s en casussen bespreken. Of peer-reviewavonden met collega’s die je niet dagelijks ziet maar met wie je wel dezelfde kernwaarden deelt: aandacht, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding en levendigheid.

Vanuit ons echografieteam met zes collega echografisten is er de ruimte om de positie van echografie in de praktijk en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Dit bieden we jou

Bij Bruyst hebben we aandacht voor wat de patiënt beweegt, én wat jou als medewerker beweegt. Als jij lekker in je vel zit en het beste uit jezelf kunt halen, straal je dat ook uit naar de patiënt. Dat is niet alleen goed voor onze dienstverlening, maar ook voor jouw werkplezier. Daarom creëren we samen met jou graag de werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee jij het best tot je recht komt.

Waar je ook op mag rekenen:

 • Om te onderstrepen dat we voor lange tijd de samenwerking aan willen gaan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 40 uur.
 • Een passend salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Opleiding- en coaching t.a.v. je vaardigheden (en evt opleiding) Echografie, EPTE en Shockwave, die we in onderling overleg afstemmen op jouw behoeften en interesses.
 • Overname van eventuele studieschulden die je vanuit je vorige werkgever meeneemt.
 • Een professionele en innovatieve organisatie waarin we klaar staan voor elkaar en die geregistreerd is bij het Keurmerk Fysiotherapie (SKF).

Dit ben jij

Enthousiast, open en gedreven. Dat zijn woorden die bij jou passen. Als echte teamplayer in een multidisciplinair team wil jij het onderscheid maken in het leveren van de best passende zorg. Je hebt een natuurlijke interesse in wat mensen beweegt en wordt intrinsiek blij van oprechte zorg verlenen.

Verder herken je jezelf hierin:

 • Je hebt ervaring als fysiotherapeut en hebt je ontwikkeld als echografist of hebt de ambitie om je te specialiseren als echografist.
 • Je hebt een brede scope en houdt niet van werken op ‘eilandjes’.
 • Je wilt vooruit en staat open voor ontwikkeling en innovatie.
 • Je hebt een mensgerichte aanpak en kunt je behandelmethode afstemmen op de individuele patiënt.
 • Je signaleert proactief wat er speelt, bent goed in het ‘lezen’ van de patiënt en betrekt op de juiste momenten de relevante collega’s.
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen functioneren, sterktes en ontwikkelkansen.

Dit is Bruyst

Bij Bruyst zijn we overtuigd van de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Daar staan onze lokale gezondheidscentra voor. Ieder vanuit de eigen kracht, maar werkend vanuit de verbinding. Zo bieden we paramedische zorg die het verschil maakt in vitaliteit voor de patiënt en aansluit bij de gezondheidszorg van morgen.

Verdeeld over onze zeven locaties werken we met ongeveer tachtig mensen aan echte, oprechte en gepersonaliseerde patiëntenzorg. We zien iedere collega als een belangrijke schakel, in de uitvoering én bij het optimaliseren van ons beleid en de geboden patiëntenzorg. Zo maken we er iets moois van met elkaar.

Jouw locatie

Fysiotherapie Kapellaan Ouwerkerk werkt vanuit twee locaties in Vught. Beide locaties zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, ook met het ov. Het praktijkteam luncht o.a. dagelijks met elkaar en onderneemt regelmatig gezellige activiteiten. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.kapellaan.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Is dit de functie die jij zoekt? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Joep de Bruyne via vacature@bruyst.nl o.v.v. Vacature echografist Vught. Aan hem kun je ook je vragen over de sollicitatieprocedure stellen. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Anita Hoskam, praktijkmanager, via anitahoskam@kapellaan.nl of telefoonnummer 073 – 656 47 96. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op de vestiging. Daarbij volgen we uiteraard de coronarichtlijnen van het RIVM.