Kinderpraktijk
manuele therapie oss header

Fysiotherapie die bij je past

De fysiotherapeut is er bij klachten bij bewegen en houding, zoals pijn, stijfheid, moeite met bewegen of ontspannen óf verlies van kracht tijdens het bewegen. Iedere klacht is uniek, net zoals jij. Onze therapeuten werken met aandacht voor jou en aan optimaal herstel.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inzet van passende kennis en ervaring bij de behandeling van je klacht. De expertise van meerdere beweegspecialisten wordt waar nodig ingezet bij je behandeling. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Door het combineren van expertise gaat behandeling een stap verder en werken we aan snel en goed herstel.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Na het maken van een afspraak met de praktijkassistente is het tijd voor de eerste afspraak in ons centrum. Tijdens dit eerste consult neemt de fysiotherapeut in Vught de tijd om te luisteren naar je verhaal zodat een goed beeld ontstaat van je achtergrond en klachten. Met onderzoek verkrijgt de behandelaar belangrijke aanvullende informatie.

De behandeling verloopt in continue afstemming met jou. Hoe herstel jij en wat is er voor jou nodig? Waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld om goed en snel herstel te bevorderen.

Voorbeelden van hulpvragen waarmee patiënten bij ons komen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn en migraine, schouder-, nek- of rugpijn, tenniselleboog, schouderklachten als frozen shoulder, enkelverstuiking, bandletsel aan knieën, revalidatie naar een herseninfarct, revalidatie na een operatie, klachten door een verkeerde houding, artritis, claudicatio intermittens of lichamelijke klachten door overgewicht.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Ik ben geen lid van Sportcentrum Ouwerkerk. Kan ik wel bij jullie terecht?

Jazeker! Het overgrote deel van onze patiënten is geen lid van het sportcentrum. Hoewel wij graag gebruik maken van de mooie revalidatie en oefenfaciliteiten van het centrum, maken wij er geen vast onderdeel vanuit. Iedereen is dus welkom. Jong en oud en met uiteenlopende hulpvragen. Afhankelijk van je klachten wordt gebruik gemaakt van een-op-een behandelruimten, fitnessvoorzieningen of zwembad.