Kinderpraktijk
fysiotherapie vught

Fysiotherapie die bij je past

De fysiotherapeut is er bij klachten bij bewegen en houding, zoals pijn, stijfheid, moeite met bewegen of ontspannen óf verlies van kracht tijdens het bewegen. Iedere klacht is uniek, net zoals jij. Onze therapeuten werken met aandacht voor jou en aan optimaal herstel.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inzet van passende kennis en ervaring bij de behandeling van je klacht. De expertise van meerdere beweegspecialisten wordt waar nodig ingezet bij je behandeling. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Door het combineren van expertise gaat behandeling een stap verder en werken we aan snel en goed herstel.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Na het maken van een afspraak met de praktijkassistente is het tijd voor de eerste afspraak in ons centrum. Tijdens dit eerste consult neemt de fysiotherapeut de tijd om te luisteren naar je verhaal zodat een goed beeld ontstaat van je achtergrond en klachten. Met onderzoek verkrijgt de behandelaar belangrijke aanvullende informatie.

De behandeling verloopt in continue afstemming met jou. Hoe herstel jij en wat is er voor jou nodig? Waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld om goed en snel herstel te bevorderen.

fysiotherapie vught content
Afspraak maken