Kinderpraktijk

Diëtist

Goede, gevarieerde en gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij ziekte en gezondheid. De diëtist adviseert en begeleidt bij het kiezen van een juist voedingspatroon of dieet dat past bij je situatie, aandoening of de behandeling die je krijgt.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist voor jou

In onze praktijk begeleidt en adviseert onze diëtist Sandra op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geeft advies over het juiste voedingspatroon of dieet passend bij jouw leven op dit moment, zodat jij je beter zult gaan voelen. Hierbij houdt zij rekening met de voorkeuren die je hebt, want naast gezond moet voeding ook lekker zijn. De diëtist is praktisch ingesteld en werkt met jou aan een voedingspatroon dat bij jou past. Sandra is naast diëtist ook voedingsconsulent.

Behandeling bij de diëtist

Samen voor een goed voedingspatroon

Als je voor de eerste keer bij de diëtist komt wordt er ingegaan op je hulpvraag en wordt uitgebreid gesproken over de reden van je komst.
Je medische achtergrond, huidige voedselinname en je bewegingspatroon worden geanalyseerd. Daarna zal de diëtist een advies op maat maken in de vorm van een voedingsschema dat past bij jou. De benodigde aanpassingen zullen door haar met veel kennis en betrokkenheid aan je worden voorgelegd.
Je eerste afspraak duurt anderhalf uur, inclusief een uitgewerkt advies. Vervolgafspraken variëren in tijdsduur van 15-30 minuten, afhankelijk van je hulpvraag.

Afspraak maken