De juiste behandeling voor de hulpvraag van je kind

Ieder ontwikkelingsprobleem of aandoening kent eigen eigenschappen en verschijningsvormen. Ons kinderteam hecht veel waarde aan het stellen van een juiste diagnose. Lees meer over enkele hulpvragen, waarmee je met je kind bij ons terecht kunt.

Afspraak maken

Welke behandeling is geschikt voor jouw kind?

Je kind ontwikkelt zich stap voor stap. Soms loopt je kind vast in zijn of haar ontwikkeling of geeft een ziekte, aandoening of blessure een beperking in het functioneren. Als ouder is het fijn om te weten wat hiervan de achtergrond is. Als je beter begrijpt wat ten grondslag ligt aan de ziekte, aandoening of blessure, dan weet je ook beter welke stappen er mogelijk zijn voor verbetering of herstel.

In onze praktijk werken wij met een breed team professionals. Wij zijn gewend aan de meest uiteenlopende hulpvragen. De complexiteit daarvan verschilt. Zo vraagt een verstuikte enkel om een compleet andere aanpak dan een kind met een complexe hulpvraag op gebied van bewegen en zelfredzaamheid. Toch zijn wij er voor beide hulpvragen én voor alle leeftijden. Wat de hulpvragen zoal zijn?

Dat zijn er veel meer dan wij kunnen beschrijven en ze zijn állemaal uniek. Veelvoorkomende hulpvragen vind je hier. En leidt het lezen tot vragen!? Bel gerust. Ons kinderteam staat graag klaar voor advies en begeleiding.