Bruyst Helvoirt en andere zorgprofessionals

In Bruyst Helvoirt zijn ook een aantal andere zorgprofessionals met hun praktijk gevestigd. De diverse zorgprofessionals werken - indien gewenst en met jouw goedvinden - onder één dak samen aan kwalitatief hoogwaardige en transparante zorg.

Ook aanwezig in onze praktijk:

Voetencentrum Wender

Bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender ben je aan het juiste adres voor de oplossing van jouw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Uniek in Helvoirt is het bewegingsanalyselab voor sporters. Bij sportgerelateerde klachten kan hier een kwalitatieve loopanalyse worden gedaan. Hierdoor kun je een onderbouwd schoenadvies en doeltreffende therapie ontvangen. Voetencentrum Wender werkt hiervoor nauw samen met de fysiotherapeuten van Bruyst Helvoirt.

Zorggroep Elde Maasduinen

Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) is actief op het gebied van ouderenzorg in de regio Midden en Noordoost Brabant. Goede zorg en ondersteuning, een leven van ontmoeting, verbinding en momenten die bijdragen aan levensgeluk. Dat is waar Zorggroep Elde Maasduinen voor staat. In onze praktijk is Wijkpunt Bruyst Helvoirt gevestigd.

Annex

Annex is een salonpraktijk voor total welness waar semi paramedisch, verzorgende en ontspanningsbehandelingen worden aangeboden. Annex biedt een aantal hoofd disciplines aan waarbinnen alle behandelingen vallen: pedicure, massages, ontspanning en schoonheid.

EHBO Sint Lucas Helvoirt

EHBO Sint Lucas geeft op dit moment diverse lessen in Bruyst Helvoirt.

Ook een werkplek in Bruyst Helvoirt?

In Bruyst Helvoirt is plaats voor andere zorgdisciplines of zorggerelateerde bedrijven. Er zijn zowel op de begane grond als eerste verdieping diverse formaten praktijkruimtes en kantoorplekken te huur. Het gezondheidscentrum heeft een gezellige ontvangst-/wachtruimte en er kan gebruik gemaakt worden van de centrale personeelsruimte met klein keukenblok.

Zorgverleners met interesse in vestiging in Helvoirt, zijn van harte welkom om contact op te nemen met de praktijk.

Fysiotherapie- en acupunctuur-info.nl

Bruyst Helvoirt is ook te vinden op www.fysiotherapie-info.nl en www.acupuncturist-info.nl