Kinderpraktijk

Fysiotherapie en méér

De fysiotherapeut is er bij klachten bij bewegen en houding. Iedere klacht is uniek, net zoals jij. Onze therapeuten werken met aandacht voor jou en aan optimaal herstel van je klacht.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Aandacht, vertrouwen én de juiste diagnostiek en behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inzet van passende kennis en ervaring bij jouw behandeling. De expertise van meerdere beweegspecialisten wordt waar nodig ingezet bij je behandeling. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Door het combineren van expertise gaat behandeling een stap verder en werken we aan snel en goed herstel.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Na het maken van een afspraak met de praktijkassistente is het tijd voor de eerste afspraak bij Gezondheidscentrum Uden. Tijdens dit eerste consult neemt de fysiotherapeut de tijd om te luisteren naar je verhaal, zodat een goed beeld ontstaat van je achtergrond en klachten. Met onderzoek verkrijgt de behandelaar belangrijke aanvullende informatie.

De behandeling verloopt in continue afstemming met jou. Hoe herstel jij en wat is er voor jou nodig? Waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld om goed en snel herstel te bevorderen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Krijg ik een vergoeding voor fysiotherapie?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie meestal vergoed. Gezondheidscentrum Uden heeft contracten met alle zorgverzekeraars. In de polis van jouw zorgverzekering kun je zien of je voor vergoeding bij fysiotherapie in aanmerking komt.

Heb je vragen over de vergoeding voor fysiotherapie? Bel dan even met onze praktijkassistente. Zij helpt je graag.

Hoeveel kost fysiotherapie als ik dit zelf moet betalen?

Indien je geen vergoeding krijgt voor fysiotherapie van jouw zorgverzekeraar (omdat je bijvoorbeeld geen aanvullende verzekering hebt) kun je de behandeling na afloop direct bij de praktijkassistente betalen. Wil je voorafgaand meer informatie over de tarieven neem dan contact op met de praktijkassistente. Zij kan je hier meer over vertellen.

Kan ik direct een afspraak maken voor fysiotherapie of heb ik een verwijzing nodig?

Een verwijzing is niet nodig en je kan dus direct een afspraak bij ons maken. De enige uitzondering is voor chronische indicaties en wanneer je fysiotherapie aan huis (in Uden) wilt.

Hoeveel fysiotherapie behandelingen heb ik nodig?

Deze vraag zal tijdens de intake worden besproken. Vooraf is dit moeilijk te zeggen omdat iedereen en elke klacht anders is. Wij begrijpen uiteraard dat je wil weten waar je aan toe bent. De fysiotherapeut bespreekt tijdens de intake dan ook het behandelplan en geeft een indicatie van het aantal behandelingen dat hij/zij verwacht nodig te hebben om je van jouw klacht af te helpen. Voor een spoedig herstel gebruiken wij in sommige gevallen innovatieve technieken om je zo nog sneller van je klachten af te helpen.