Kinderpraktijk
fysiotherapie uden - header

Fysiotherapie en méér in Uden

De fysiotherapeut is er bij klachten bij bewegen en houding. Iedere klacht is uniek, net zoals jij. Onze therapeuten werken met aandacht voor jou en aan optimaal herstel van je klacht.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Aandacht, vertrouwen én de juiste diagnostiek en behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inzet van passende kennis en ervaring bij je behandeling. De expertise van meerdere beweegspecialisten wordt waar nodig ingezet bij je behandeling. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Door het combineren van expertise gaat behandeling een stap verder en werken we aan snel en goed herstel.

Hulpvragen die wij in de praktijk veel tegenkokmen zijn bijvoorbeeld: nek-, schouder-, hoofd- of rugpijn, tenniselleboog, schouderpijn, een verzwikte enkel, kniebandletsel, revalidatie na een herseninfarct, revalidatie na een operatie, klachten door een verkeerde houding, artritis, claudicatio intermittens of fysieke klachten door overgewicht.

Behandeling

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Na het maken van een afspraak met de praktijkassistente is het tijd voor de eerste afspraak in ons centrum. Tijdens dit eerste consult neemt de fysiotherapeut de tijd om te luisteren naar je verhaal, zodat een goed beeld ontstaat van je achtergrond en klachten. Met onderzoek verkrijgt de behandelaar belangrijke aanvullende informatie.

De behandeling verloopt in continue afstemming met jou. Hoe herstel jij en wat is er voor jou nodig? Waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld om goed en snel herstel te bevorderen.

fysiotherapie uden content
Afspraak maken