Kinderpraktijk
Fysiotherapie Uden - header

Fysiotherapie en méér: Een andere aanpak

Bij Gezondheidscentrum Uden ben jij het vertrekpunt. Wij hebben een brede expertise in bewegen en leefstijl en hebben gespecialiseerde paramedici die samen werken aan zorg die écht bij jou past. Persoonlijk, met aandacht en volgens de laatste inzichten.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Om je hulpvraag te behandelen werkt ons team, van fysiotherapeuten en andere specialisten, in Uden nauw samen met elkaar, zodat de meest geschikte aanpak wordt gekozen. Met als doel je klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Fysiotherapie Uden - praktijk

Over de praktijk

De juiste zorg en aandacht voor jou

Het combineren van kennis en ervaring zorgt voor een andere kijk op je hulpvraag. Ons team is gericht op samenwerking en ontwikkeling. Er wordt zowel breed als specialistisch naar je klacht gekeken. Zo krijg jij de zorg die je verdient. Dit is waar Gezondheidscentrum Uden voor staat.

  • Wij werken met aandacht aan zorg die écht bij jou past
  • Opleiding en kennisuitwisseling staan centraal in onze praktijk
  • De kwaliteit van onze zorg meten wij voortdurend. Ons kwaliteitsteam werkt continu aan de beste zorg voor jou
  • Wij werken intensief samen en gaan voor de best passende behandeling van je klacht

Fysiotherapie en méér in Uden

Bij Gezondheidscentrum Uden behandelen wij een breed scala aan klachten gerelateerd aan bewegen en houding. Alle fysiotherapeuten hebben zich na de opleiding fysiotherapie gespecialiseerd in een van de deelgebieden van de fysiotherapie, zodat je ook met meer specifieke klachten of aandoeningen in onze praktijk terecht kunt. Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook manule therapie, geriatriefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, haptonomie, oefentherapie cesar en sportfysiotherapie.

Waar nodig en gewenst werken onze therapeuten samen aan jouw herstel en zullen naast de traditionele behandelingstechnieken ook innovatieve behandelingsmethoden worden ingezet. Daarbij kun je denken aan shockwave, epte, dry needling of medical taping. Voor een goede diagnostiek wordt echografie gebruikt, zodat wij je de beste behandeling kunnen bieden.

Gezondheidscentrum Uden is multidisciplinair waardoor je naast fysiotherapie ook voor ergotherapie, alternatieve therapie, podotherapie, kindertherapie en diverse trainingen en revalidatiemogelijkheden bij ons aan het juiste adres bent. Wij geloven in de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg waarbij jouw hulpvraag altijd centraal staat.