Fysiotherapie en méér in Helvoirt.

Soms gaat bewegen minder gemakkelijk. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en houding. Voor iedere beweeghulpvraag hebben wij passende expertise in huis.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij hebben veel specialisaties in huis. Daardoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als dat helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum graag samen. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je sneller.

Behandeling fysiotherapie

Wat beweegt jou!?

In de praktijk voor fysiotherapie behandelt de fysiotherapeut nek- rug- en knieklachten, peesontstekingen, klachten die het gevolg zijn van COPD, een hartinfarct, een operatie, diabetes, artrose en zo meer. Klachten kunnen ontstaan door een verkeerde beweging tijdens het sporten, werk of het dagelijks functioneren. Ook kunnen lichamelijke klachten het gevolg zijn van stress, een ongeluk, ziekte of veroudering. Hierdoor krijg je ergens pijn, kun je misschien minder kracht zetten en/of bepaalde bewegingen niet of nauwelijks meer maken.

Tijdens je eerste bezoek aan de fysiotherapeut wordt goed geluisterd naar je hulpvraag en wordt deze in kaart gebracht door onder meer het doen van onderzoek. De bevindingen en de mogelijkheden voor behandeling zullen met je worden besproken.
Ook kan een andere behandeling worden geadviseerd, bijvoorbeeld in plaats van fysiotherapie manuele therapie. Hiervoor kun je dan ook bij ons terecht. Daarna zal er een behandelplan worden opgesteld met daarin de behandelstappen. De fysiotherapeut streeft er naar de behandeling tijdens dit eerste bezoek te starten.

Vanuit het behandelplan wordt gewerkt aan je herstel, waarbij het soort behandeling zal afhangen van je klacht. In onze praktijk beschikken wij over verschillende behandelruimten en een oefenzaal. Er wordt gewerkt met behulp van de meest moderne trainingsmiddelen. Wanneer dit nodig is zal de fysiotherapeut ook bij jou aan huis komen voor behandeling.

fysiotherapie helvoirt content
Afspraak maken