gezondheidscentrum-helvoirt-fysiotherapie-home-header
Actueel
Corona: update maatregelen

Op zoek naar fysiotherapie en méér in Helvoirt?

Bij Gezondheidscentrum Helvoirt staat persoonlijke aandacht voor jou en je blessure of aandoening voorop. Wij werken continu aan onze kwaliteit en sluiten in onze zorgverlening aan bij nieuwe inzichten in het vakgebied.

Direct een afspraak maken

Zorg die bij jou past!

Bij Gezondheidscentrum Helvoirt bieden wij onder meer fysiotherapie, manuele therapie, diëtetiek en ergotherapie. Wij werken waar zinvol samen met onze collega’s in Vught.

Dat is fijn, want zo kunnen we, als dat nodig is, de kennis van andere specialisten inzetten. Ook het maken van een echo of shockwave therapie is hierdoor binnen handbereik. Natuurlijk altijd in overleg en met het doel om jou zo snel mogelijk optimaal te laten herstellen.

gezondheidscentrum-helvoirt-fysiotherapie-wachtkamer

Over de praktijk

De juiste zorg voor jou, in Helvoirt, dicht bij huis

Iedere klacht is uniek. Net zoals jij. Zorg van deze tijd is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Door de inzet van de juiste techniek en nieuwste inzichten werken wij met jou aan optimaal herstel.

Dat is waar Gezondheidscentrum Helvoirt voor staat.

  • Zorg die bij jou past. Wij stemmen de behandeling af op jou
  • Daar waar nodig en mogelijk werken de professionals in ons centrum samen. Zij combineren specialismen en kennis
  • Opleiding, kennisdelen en vernieuwing. Zodat je verzekerd bent van goede zorg
  • Er wordt continu stilgestaan bij de kwaliteit van onze zorgverlening. Zo zetten wij ons in voor de juiste behandeling

Fysiotherapie en méér bij Gezondheidscentrum Helvoirt

De juiste zorg en aandacht voor jou

De fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Helvoirt zijn, naast fysiotherapeut, gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, manuele therapie, kinderfysiotherapie en de behandeltechnieken dry needling en medical taping.

Herstel van sommige klachten kan worden bevorderd door de inzet van behandeltechnieken als shockwave, bekkenfysiotherapie of het maken van een echo. De fysiotherapeut zal met je overleggen wat de mogelijkheden en je wensen hierin zijn. Deze aanvullende specialistische behandeltechnieken bieden wij in onze praktijk met twee locaties in Vught. Ons team van specialisten zal zo nodig samen werken aan je hulpvraag om zo sneller herstel mogelijk te maken.

Gezondheidscentrum Helvoirt is multidisciplinair vandaar dat je niet alleen voor fysiotherapie bij ons terecht kan maar ook voor ergotherapie, diëtetiek, alternatieve therapie en podotherapie. In Helvoirt beschikken wij daarnaast over een bewegingsanalyselab speciaal voor sporters. Hier kan een kwalitatieve loopanalyse worden gedaan. Een zeer unieke mogelijkheid in Zuid Nederland.