Kinderpraktijk

Vacature fysiotherapeut in Den Bosch

Wat beweegt jou!?

Versterk ons team als fysiotherapeut

Dienstverband: Vast, 24-32 uur

Patiënten in beweging brengen. Daar zet jij je als fysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Helftheuvel in Den Bosch voor in. Dit doe je in een continu ontwikkelende organisatie die innovaties omarmt. Met jouw behandelingen en specialistische kennis maak jij waar wat ons onderscheidend maakt: echte, oprechte en gepersonaliseerde patiëntenzorg.

Gezondheidscentrum Helftheuvel in Den Bosch is onderdeel van in totaal zes samenwerkende multidisciplinaire centra in Noordoost Brabant.

Dit ga je doen

Als fysiotherapeut vorm je samen met dertien andere specialisten en assistentes een multidisciplinair team. Tegelijkertijd profiteer je van de voordelen die wij als grotere samenwerkende organisatie bieden en de expertise van ruim 60 (gespecialiseerde) collega’s op de overige vijf vestigingen in Noord-Brabant. We staan voor elkaar klaar door onderling te sparren en van elkaar te leren, onder andere in onze interne Praktijkschool. Ook hebben we een eigen intranet wat de lijnen kort maakt en waardoor we elkaar makkelijk kunnen vinden.

Onder leiding van twee praktijkmanagers lever je met jouw team gepersonaliseerde zorg op maat aan een brede, gevarieerde patiëntengroep. De assistentes nemen de telefoon op, plannen afspraken en doen de administratieve intake. Zo kun jij direct inhoudelijk aan de slag vanaf het eerste moment dat jij de patiënt ziet. Bijna alle soorten klachten komen voorbij in onze praktijk. Afhankelijk van jouw interesses en expertise pak jij de (complexere) hulpvragen op die bij jou passen. Daarbij kijk je verder dan de behandeling volgens het boekje, en zorg je dat mensen zich echt gehoord en gezien voelen. En eventueel doorverwezen worden naar een collega, als die nóg beter passende zorg kan bieden.

Het mooie aan jouw baan?

Dat je kunt zijn wie je bent en wilt zijn, dat er ruimte is voor jouw mening en ideeën en dat we inzetten op samenwerken. We kijken waar jij als therapeut blij van wordt. Heb je een specialisatie of bepaalde interesse waar je meer mee wilt doen? Dan stemmen we jouw afspraken en onze groepsprojecten daarop af. Voor het onderwerp dat jou goed ligt, trek jij de kar. En met al onze individuele specialismen versterken we elkaar. Ook houden we gezamenlijke intervisies op een van de zeven locaties waarbij we belangrijke thema’s en casussen bespreken. Of peer-reviewavonden met collega’s die je niet dagelijks ziet maar met wie je wel dezelfde kernwaarden deelt: aandacht, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding en levendigheid.

Dit bieden we jou

In ons bedrijf hebben wij aandacht voor wat de patiënt beweegt, én wat jou als medewerker beweegt. Als jij lekker in je vel zit en het beste uit jezelf kunt halen, straal je dat ook uit naar de patiënt. Dat is niet alleen goed voor onze dienstverlening, maar ook voor jouw werkplezier. Daarom creëren we samen met jou graag de werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee jij het best tot je recht komt.

Waar je ook op mag rekenen

 • Direct een onbepaalde tijd contract voor 24 tot 32 uur per week.
 • Een passend salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(tijden) in goede banen te leiden.
 • Opleidings- en coachingsmogelijkheden die we afstemmen op jouw behoeften en interesses.
 • Overname van eventuele studieschuld voor specialisatie of verbijzondering die je vanuit je vorige werkgever meeneemt.
 • Een grote, professionele en innovatieve organisatie waarin we klaar staan voor elkaar en je administratief ondersteund wordt door de praktijkassistentes, het kwaliteitsteam en backoffice
 • Wij werken met Intramed en zijn een Keurmerk praktijk.

Dit ben jij

Enthousiast, open en gedreven. Dat zijn woorden die bij jou passen. Als echte teamplayer in een multidisciplinair team wil jij het onderscheid maken in het leveren van de best passende zorg. Je hebt een natuurlijke interesse in wat mensen beweegt en wordt intrinsiek blij van oprechte zorg verlenen.

Verder herken je jezelf hierin

 • Je hebt minimaal enige jaren ervaring als fysiotherapeut en hebt de ambitie een tot verbijzondering in geriatrie, psychosomatiek of bekkenfysiotherapie (op termijn).
 • Je hebt een brede scope en houdt niet van werken op ‘eilandjes’.
 • Je wilt vooruit en staat open voor ontwikkeling en innovatie.
 • Je hebt een menselijke aanpak en kunt je behandelmethode afstemmen op de individuele patiënt.
 • Je signaleert proactief wat er speelt, bent goed in het ‘lezen’ van de patiënt en betrekt op de juiste momenten de relevante collega’s.
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen functioneren, sterktes en ontwikkelkansen.

Over de praktijk

Gezondheidscentrum Helftheuvel in Den Bosch ligt midden in de wijk en is goed bereikbaar, ook met het OV. De praktijk is modern en goed uitgerust met grote behandelkamers, moderne banken en een ruime oefenzaal. We beschikken hier over nieuwe technieken, zoals echodiagnostiek, EPTE en shockwave. Ook na werktijd is het gezellig: we bedenken regelmatig leuke dingen die we kunnen doen, zoals teamuitjes, samen koken en eten of gewoon een drankje drinken. Voor meer informatie kijk op www.gezondheidscentrumhelftheuvel.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Mail je motivatiebrief en CV naar Joep de Bruyne via vacature@bruyst.nl o.v.v. Vacature fysiotherapeut Helftheuvel. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Joep op nummer: 06-1550 9999.