Kinderpraktijk
fysiotherapie den bosch header

Fysiotherapie

Soms gaat bewegen minder gemakkelijk. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en houding. Voor iedere beweeghulpvraag hebben wij de passende expertise in huis.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij hebben veel specialisaties in huis. Daardoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als dat helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum graag samen. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je sneller. Wij behandelen vanuit de nieuwste inzichten, zodat je altijd de juiste hulp krijgt.

Behandeling fysiotherapie

Wat beweegt jou!?

De fysiotherapeut is dé specialist van het bewegingsapparaat. Basis voor fysiotherapie is de vierjarige opleiding fysiotherapie. De meeste therapeuten in ons centrum hebben zich na de basisstudie fysiotherapie gespecialiseerd. Daarmee verdiepen ze zich in een deelgebied van het bewegend functioneren van de mens. Dat kan zijn het bekken (bekkenfysiotherapie), de wervelkolom (manuele therapie) of bijvoorbeeld fysiotherapie gericht op iedereen van 55 en ouder (geriatriefysiotherapie). Maar ook een specialisme in hoofdpijn, COPD of oncologie (kanker) is mogelijk. Of een speciale behandelmethodiek als shockwave of dry needling... en dan zijn we er nog lang niet...

Veel patiënten vinden het lastig om zelf te bepalen welke beweegzorg nodig is. Dat is logisch. De therapeuten in ons centrum weten heel goed wat we in huis hebben. Ze combineren kennis waar nodig en mogelijk. Zo krijg je de zorg die jij nodig hebt en die bij je past.

Maar hoe verloopt een afspraak in ons centrum? Kom je voor je eerste behandeling in ons centrum? De fysiotherapeut start altijd bij jouw verhaal. Wat is de reden van je komst? Welke klachten heb je en hoe lang? En welke aanpak sluit het beste aan?

Deze intake legt de basis voor de rest van het behandeltraject. Onderzoek, volgt vaak op de intake en geeft de fysiotherapeut waardevolle informatie over de klacht of aandoening.

De tot dan toe verzamelde informatie is de basis van het behandelplan. Uiteraard wordt dit plan goed met jou besproken. In de meeste gevallen bent u verzekerd voor fysiotherapie.

Tijdens het behandeltraject evalueert de fysiotherapeut de behandeling regelmatig en waar nodig wordt de behandeling bijgesteld.

fysiotherapie den bosch content
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Voorbeeldvraag Fysiotherapie Den Bosch

Voorbeeld antwoord Fysiotherapie Den Bosch

Unieke vraag 3

Uniek antwoord 3