Kinderpraktijk
Fysiotherapie Den Bosch - header

Fysiotherapie Den Bosch

Soms gaat bewegen minder gemakkelijk. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en houding. Voor iedere beweeghulpvraag hebben wij de passende expertise in huis.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij hebben veel specialisaties in huis omtrent fysio Den Bosch. Daardoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als dat helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum in 's-Hertogenbosch graag samen. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je zo snel mogelijk. Wij behandelen vanuit de nieuwste inzichten, zodat je altijd de juiste hulp krijgt.

Behandeling fysiotherapie

Wat beweegt jou!?

Hoe verloopt een afspraak in ons centrum? Kom je voor je eerste behandeling in ons centrum? De fysiotherapeut start altijd bij jouw verhaal. Wat is de reden van je komst? Welke klachten heb je en hoe lang? En welke aanpak sluit het beste aan?

Deze intake legt de basis voor de rest van het behandeltraject. Onderzoek, volgt vaak op de intake en geeft de fysiotherapeut waardevolle informatie over de klacht of aandoening.

De tot dan toe verzamelde informatie is de basis van het behandelplan. Uiteraard wordt dit plan goed met jou besproken. In de meeste gevallen ben je verzekerd voor fysiotherapie en manuele therapie.

Tijdens het behandeltraject evalueert de fysiotherapeut de behandeling regelmatig en waar nodig wordt de behandeling bijgesteld. Dit alles om je optimaal te kunnen helpen tijdens het behandeltraject. Neem contact op met Gezondheidscentrum Helftheuvel - ‘s-Hertogenbosch voor deskundige fysiotherapie in Den Bosch.

Fysiotherapie Den Bosch - content
Afspraak maken