Kinderpraktijk

Vacature Schoonmaakmedewerker

12 uur per week - avonduren - bij Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss

Gezondheidscentrum Borgvliet biedt fysiotherapie, ergotherapie en acupunctuur en is ook een kinderpraktijk. Hygiëne en een schoon interieur zijn voor ons en onze klanten erg belangrijk. En daar heb jij een belangrijke rol in!

Wij zijn per september 2021 op zoek naar een ervaren schoonmaakster voor onze praktijk aan de Borgvliet 18 in Oss. Het gaat om 5 vaste avonden à 2,5 uur, in overleg te bepalen. Je kunt ook kiezen voor een dienst in het weekend.

Iedere werkdienst maak jij de verschillende behandelkamers, oefenzaal, wachtkamer en receptie schoon. En ook de personeelsruimte en de toiletten krijgen jouw zorg. Daarnaast maak je volgens een vast schema specifieke ruimtes en/of apparaten extra goed schoon. Na jouw laatste kritische blik ga je tevreden naar huis en ben je er trots op dat alles er weer prima uit ziet!

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker met ervaring, die zelfstandig en met weinig instructie de taken kan uitvoeren. Je zult voornamelijk alleen werken en vindt dat niet erg. Je bent een harde werker met oog voor hygiëne en je ziet ook uit jezelf wat er moet gebeuren.

Interesse in deze vacature?

Heb jij de gewenste schoonmaakervaring en ben jij degene die de hygiëne van ons gezondheidscentrum met ons op een hoog niveau gaat houden? Woon je minder dan 15 minuten rijden van onze praktijk in Oss?

Mail dan snel jouw sollicitatiebrief met je cv naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@gcborgvliet.nl o.v.v. vacature schoonmaak.