Kinderpraktijk
fysiotherapie oss header

Fysiotherapie Oss

Soms gaat bewegen minder gemakkelijk. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en houding. Voor iedere beweeghulpvraag hebben wij de passende expertise in huis.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij hebben veel specialisaties in huis. Hierdoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als het helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum in Oss graag samen. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je sneller.

Behandeling fysiotherapie

Wat beweegt jou!?

Als je in de praktijk in Oss komt voor fysiotherapie, start de fysiotherapeut met een intake. Deze intake legt de basis voor de rest van het behandeltraject. Onderzoek volgt vaak op de intake en geeft de fysiotherapeut waardevolle informatie over je klacht of aandoening.

De tot dan toe verzamelde informatie is de basis van het behandelplan. Uiteraard wordt dit plan goed met je besproken. Tijdens het behandeltraject evalueert de fysiotherapeut de behandeling regelmatig en waar nodig wordt de behandeling bijgesteld.

De fysiotherapeut is specialist in bewegen. In onze praktijk in Oss staan we voor je klaar voor zowel begeleiding bij blessures als revalidatie na een operatie of fysiotherapie voor chronische beperkingen. Voorbeelden van hulpvragen waarmee patiënten bij ons komen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, nek-, schouder- of rugpijn, tenniselleboog, schouderpijn, een verstuikte enkel, bandletsel aan knieën, revalidatie naar een herseninfarct, revalidatie na een operatie, klachten door een verkeerde houding, artritis, claudicatio intermittens of lichamelijke klachten door overgewicht. Neem contact op met Gezondheidscentrum Borgvliet voor deskundige fysiotherapie in Oss.

Afspraak maken
fysiotherapie oss content