Kinderpraktijk
fysiotherapie oss header

Fysiotherapie die
bij jou past

Soms gaat bewegen minder gemakkelijk. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en houding. Voor iedere beweeghulpvraag hebben wij de passende expertise in huis.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Wij hebben veel specialisaties in huis. Hierdoor gaat onze kennis en ervaring vérder. Als het helpt bij je herstel, werken de therapeuten in ons centrum graag samen. Uiteraard doen ze dat alleen na overleg met jou.

Door je klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken past de behandeling echt bij jou en je hulpvraag en herstel je sneller.

Behandeling fysiotherapie

Wat beweegt jou!?

Bij klachten aan de spieren, pezen, gewrichten, banden of zenuwen is de fysiotherapeut de aangewezen persoon om deze te behandelen en je te begeleiden bij het herstel. Aan je bewegings- of houdingsapparaat kunnen klachten ontstaan veroorzaakt door een verkeerde beweging tijdens het sporten, op het werk of tijdens dagelijkse bezigheden. Ook kunnen er lichamelijke gevolgen zijn door stress, een ongeval, ziekte of veroudering van je lichaam. Het gevolg is dat je pijn krijgt, minder kracht kunt zetten of sommige bewegingen niet of nauwelijks meer kunt maken. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen, maar kunnen je ook begeleiden bij aandoeningen aan de organen, zoals het hart en longen en het zenuwstelsel.

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Gezondheidscentrum Borgvliet zijn algemeen fysiotherapeut. Als aanvulling hierop hebben zij zich allen toegelegd op een specialisatie binnen het vak fysiotherapie, zoals manuele therapie, sportgerichte fysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Vanuit hun vakgebied als fysiotherapiespecialist werken de therapeuten bij de behandeling van je klacht met verschillende innovatieve en zeer effectieve technieken, zoals medical taping, dry needling, Mulligan, shockwave, EPTE en msu echografie. Dit betekent dat, indien de aard van je klacht hiertoe aanleiding geeft, meerdere specialisten samenwerken om zo te komen tot de best passende behandeling. Ook bij klachten die al lang bestaan. Zo werken wij aan het herstel en het voorkomen van erger. Kennis en ervaring wordt gebundeld om je zo goed mogelijk te helpen. Jouw vraag gericht op bewegen staat centraal.

Als je in de praktijk komt voor fysiotherapie, start de fysiotherapeut met een intake.
Deze intake legt de basis voor de rest van het behandeltraject. Onderzoek volgt vaak op de intake en geeft de fysiotherapeut waardevolle informatie over je klacht of aandoening.
De tot dan toe verzamelde informatie is de basis van het behandelplan. Uiteraard wordt dit plan goed met je besproken. Tijdens het behandeltraject evalueert de fysiotherapeut de behandeling regelmatig en waar nodig wordt de behandeling bijgesteld.

fysiotherapie oss content
Afspraak maken