Kinderpraktijk
Fysiotherapie Oss - Header
Actueel
Corona: update maatregelen

Fysiotherapie en méér in Oss: een andere aanpak.

Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss - eerder bekend als Praktijk Jacq Smolders - staat voor brede paramedische zorg met kwaliteit en aandacht. Jij staat centraal.

Direct een afspraak maken

De juiste therapeut

Is je vraag gericht op bewegen, houding en leefstijl? Onze praktijk in Oss biedt fysiotherapie en méér en heeft een breed aanbod van specialisten, allen gedreven en gericht op het verminderen van je klachten.

De juiste specialist voor je hulpvraag

In onze praktijk is jong tot oud welkom met alle vragen gericht op bewegen, houding en leefstijl. Kennis en ervaring wordt gebundeld. Daardoor ontstaat een aanpak gebaseerd op de nieuwste inzichten én passend bij jou.

Fysiotherapie Oss - content

Over de praktijk

Deskundige fysiotherapie en méér in Oss-Noord

Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking en een persoonlijke aanpak gericht op jou en je hulpvraag. Met aandacht wordt gewerkt aan herstel en optimaal hervatten van je activiteiten. Dit is waar Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss voor staat.

  • Onze aanpak is geheel afgestemd op jou en je hulpvraag
  • Door combineren van expertise in de praktijk, maar ook met zorgverleners buiten de praktijk, zetten we ons in voor de beste zorg voor jou
  • Bijscholing en kennisuitwisseling staat bij ons centraal
  • De kwaliteit van onze zorg wordt continu geëvalueerd en aangepast

Fysiotherapie en méér in Oss

Wat beweegt jou!?

Bij Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss kun je terecht voor diverse behandelingen waaronder fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen, maar kunnen je ook begeleiden bij aandoeningen aan de organen, zoals het hart en longen en het zenuwstelsel.

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Gezondheidscentrum Borgvliet in Oss zijn algemeen fysiotherapeut. Als aanvulling hierop hebben zij zich allen toegelegd op een specialisatie binnen het vak fysiotherapie, zoals manuele therapie en sportgerichte fysiotherapie. Ook kunnen onze fysiotherapeuten indien nodig behandelen met innovatieve technieken als shockwave, epte, dry needling en medical taping. Indien nodig werken onze therapeuten samen om zo de best passende behandeling te kunnen bieden.

Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss is overtuigd van de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Zo werken wij met onze aanpak aan jouw herstel en voorkomen we erger. Dit doen wij multidisciplinair, want naast fysiotherapie kun je bij ons ook terecht voor ergotherapie, alternatieve therapie, diëtetiek, podotherapie en kindertherapie. Kennis en ervaring wordt gebundeld om je zo goed mogelijk te helpen en je de beste zorg te kunnen geven. Jouw vraag gericht op bewegen staat centraal bij ons.