Kinderpraktijk
Fysiotherapie Oss - Header
Actueel
Workshop TUINA massage bij kinderen

Fysiotherapie en méér in Oss: een andere aanpak.

Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss - eerder bekend als Praktijk Jacq Smolders - staat voor brede paramedische zorg met kwaliteit en aandacht. Jij staat centraal.

Direct een afspraak maken

De juiste therapeut

Is je vraag gericht op bewegen, houding of leefstijl? Onze praktijk in Oss biedt fysiotherapie en méér. Wij hebben een breed aanbod van specialisten. Zij zijn allen gedreven en gericht op het inperken van je klachten.

De juiste specialist voor je vraag

In onze praktijk is jong tot oud welkom met alle vragen gericht op bewegen, houding en leefstijl. Kennis en ervaring wordt gebundeld. Daardoor ontstaat een aanpak gebaseerd op de nieuwste inzichten. Eén die altijd past bij jou.

fysio oss - content

Over de praktijk

Deskundige fysiotherapie en méér in Oss-Noord

Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking en een persoonlijke aanpak. Een aanpak die altijd gericht is op jou en je vraag. Met aandacht wordt gewerkt aan herstel en optimaal hervatten van je activiteiten. Dit is waar Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss voor staat.

  • Onze aanpak is geheel afgestemd op jou en je vraag
  • Door de combinatie van expertises in de praktijk zetten we ons in voor de beste zorg voor jou, dit doen wij met zorgverleners buiten de praktijk
  • Bijscholing en uitwisseling van kennis staat bij ons centraal
  • De kwaliteit van onze zorg wordt continu geëvalueerd en aangepast

Fysiotherapie en méér in Oss

Wat beweegt jou!?

Bij Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss kun je terecht voor diverse behandelingen waaronder fysiotherapie. Onze therapeuten zijn bekwaam op het gebied van bewegen. Daarbij kunnen ze je ook begeleiden bij aandoeningen aan de organen, zoals het hart en longen en het zenuwstelsel.

Alle therapeuten die bij Gezondheidscentrum Borgvliet in Oss werken, zijn algemeen fysiotherapeut. Als aanvulling hierop hebben zij zich allen een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. Denk hierbij aan manuele therapie en fysiotherapie gericht op sport. Ook kunnen onze therapeuten behandelen met innovatieve technieken als shockwave, epte, dry needling en medical taping. Indien nodig werken onze therapeuten samen om zo de beste behandeling te kunnen bieden die bij jou past.

Gezondheidscentrum Borgvliet | Oss is overtuigd van de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Zo werken wij met onze aanpak aan jouw herstel en voorkomen we erger. Dit doen wij multidisciplinair, want naast fysiotherapie kun je bij ons ook terecht voor ergotherapie, alternatieve therapie, diëtetiek, podotherapie en kindertherapie. Kennis en ervaring wordt gebundeld om je zo goed mogelijk te helpen en je de beste zorg te kunnen geven. Jouw vraag gericht op bewegen staat centraal bij ons.