Blijf in beweging met Fysio Vitaal

Werken aan je fitheid is van enorme waarde voor je gezondheid. Juist als je wat ouder wordt is het belangrijk om in beweging te blijven en goed te zorgen voor je lichaam. In onze Fysio Vitaal training werk je samen met een fysiotherapeut en fysiocoach aan een gezond lichaam. Door deze training voel je je fitter, beweeg je makkelijker en heb je meer energie

Werken aan je fitheid

De groepstraining duurt 1 uur. In deze training werk je aan balans, valpreventie, lenigheid, kracht en coördinatie. We gebruiken fitnessapparatuur en oefenvormen. Iedereen kan meedoen! We zorgen voor een vaste groep van maximaal 7 personen. Samen met jou kiezen we de groep die bij je past en wordt er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Dit doe je samen met de fysiotherapeut. Fysio Vitaal is niet alleen gezond, maar ook gezellig!

Starten met Fysio Vitaal

  • Het programma loopt het hele jaar door. Instromen is op ieder moment mogelijk.
  • Voorafgaand aan de start van de training zorgen we voor een intake waarin we jou én je wensen en mogelijkheden leren kennen. Zo weten we goed wat je instapniveau is en welk trainingsprogramma bij je past.
  • Fysio Vitaal is geen behandeling maar een sportactiviteit. Je draagt makkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen.
  • Fysio Vitaal wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar betaal je zelf.

Wil je meedoen? Doe een gratis proefles en ervaar de kracht van Fysio Vitaal.

Wat kost Fysio Vitaal?

1x per week Fysio Vitaal - Groepstraining van 1 uur:
Lidmaatschap voor 1 maand: € 46,50
Lidmaatschap voor half jaar: € 255,=

2x per week Fysio Vitaal - Groepstraining van 1 uur:
Lidmaatschap voor 1 maand: € 87,50
Lidmaatschap voor half jaar: € 500,=

€ 38,= eenmalig voor inschrijven en intake (geldt niet voor doorstroom vanuit fysiotherapie-traject)

De juiste training voor jou

De Fysio Vitaal training wordt gegeven door ervaren begeleiders. Meestal staan de groepen onder leiding van een fysiotherapeut. In sommige gevallen van een ervaren trainer, die de groepen vanuit een korte lijn met de fysiotherapeut begeleidt. Je wordt met aandacht begeleid bij het uitvoeren van oefeningen of het instellen van apparatuur. Zo merk je snel dat je fitheid verbetert.

Veelgestelde vragen

Kan ik instromen na een behandeltraject?

Veel patiënten starten na een behandeltraject bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut stemt met jou en de fysiocoach een programma samen, passend bij jou.

Hoe is het niveau in de groepen?

De fysiotherapeut of fysiocoach zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. Iedere deelnemer heeft een eigen trainingstempo. Uiteindelijk is het doel van iedereen hetzelfde. Met plezier bewegen en je fit en vitaal voelen!

Wat draag ik tijdens het sporten?
Ons advies is sportkleding of makkelijk zittende kleding te dragen én schoenen die alleen binnen gebruikt worden.
Hoe vaak kan ik het beste deelnemen aan Fysio Vitaal?

Afhankelijk van jouw doelen/ wensen raden wij je aan om 1 tot 2 keer per week deel te nemen aan de Fysio Vitaal training

Ik ben niet in de praktijk in behandeling geweest. Kan ik meedoen met Fysio Vitaal?

Dat kan zeker! Je start met een intake waarin we in gesprek gaan over jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en wensen. Zo wordt een programma samengesteld wat bij jou past. Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag.

Hoe groot is de groep?

Dat hangt af van het type groep. We streven naar een groepsgrootte van zes a zeven personen.