Ontdek de kracht van FysioTraining

Bewegen is voor iedereen belangrijk! Onze FysioTrainingen worden zorgvuldig begeleid. Zo kun je op een verantwoorde manier in groepsverband trainen, met of zonder blessure. De fysiotherapeut maakt voor jou een programma op maat, zodat je doelgericht, maar binnen je mogelijkheden, werkt aan je fitheid.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Onze FysioTrainingen staan meestal onder leiding van een fysiotherapeut. En in sommige gevallen van een ervaren trainer, die de groepen vanuit een korte lijn met de fysiotherapeut begeleidt. Je wordt met aandacht begeleid bij het uitvoeren van oefeningen of het instellen van apparatuur. Zo merk je snel dat je fitheid verbetert.

Starten met een trainingsgroep

Wat beweegt jou!?

Bij aanvang van een FysioTraining wordt er per individu een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Dit doe je samen met de fysiotherapeut. Het doel van de training is voor iedereen anders. Zo kun je trainen met als doel gewichtsafname, maar ook om je rugklachten te verminderen of je fitheid op peil te houden. We sporten in onze oefenzaal. Draag sportkleding of makkelijk zittende kleding en schoenen die alleen binnen gebruikt worden.

medische fitness oefengroep fysiotherapie
Maak direct een afspraak

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met de training?

Instromen is op ieder moment mogelijk. De FysioTrainingen lopen het hele jaar door.

Ik train liever alleen dan in een groep. Kan dat ook?

Jazeker. Je komt dan in aanmerking voor Fysio Personal Training. Onze fysiotherapeuten begeleiden je gedurende een uur.

Wat zijn de trainingsmogelijkheden bij Fysiotherapie Kapellaan in Vught?

De trainingsruimte bij Fysiotherapie Kapellaan wordt gebruikt voor kleine groepen met veel individuele aandacht. De trainingsfaciliteiten zijn uitstekend geschikt voor revalidatie en laagdrempelige training. Als je niet zo houdt van een grote sportschool, dan is trainen bij onze praktijk aan de Kapellaan vast iets voor jou.

Wat zijn de trainingsmogelijkheden bij Fysiotherapie Ouwerkerk in Vught?

Als praktijk gevestigd in Sportcentrum FeelFit maken wij gebruik van de uitgebreide trainingsmogelijkheden van het centrum! Er is ruimte voor een-op-een begeleiding of groepstraining. Ook maken we gebruik van het zwembad voor revalidatietraining. Dit heet Aqua Fysio. Ook buiten trainen is mogelijk.

Ik wil eerst fitter worden voordat ik mijn sport hervat. Kan dat bij jullie?

Jazeker kan dat. Wij zien graag dat je beweegt en helpen je daar ook graag bij op weg. Voel je je weer fit genoeg om een andere sport te hervatten of om zelfstandig aan de slag te gaan met training dan is jouw doel bereikt! Kies in dit geval voor maandtraining, die is per maand opzegbaar en geeft flexibiliteit.

Moet ik lid zijn van FeelFit om te mogen deelnemen?

Het is niet nodig om lid te zijn van FeelFit als je deelneemt aan onze FysioTrainingen bij Fysiotherapie Ouwerkerk in Vught.

Ik ben al wat ouder, is er een groep voor mij?

Natuurlijk. Juist als je wat ouder wordt is het belangrijk om ‘in beweging’ te blijven en goed te zorgen voor je lichaam. Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen kun je deelnemen in passende groep. We hebben groepen met deelnemers van 65+, maar natuurlijk ben je in iedere groep welkom.