FemFit

FemFit voor vrouwen

FemFit is een beweegprogramma speciaal voor vrouwen, want bewegen is van onschatbare waarde voor je gezondheid en welzijn. Samen met andere vrouwen werk je aan je conditie en vitaliteit. Bij FemFit draait alles om jouw gezondheid, plezier en samenzijn.

Variatie in training

Ons programma omvat een diverse mix van cardio, krachttraining, flexibiliteitsoefeningen en balanstraining. Hierdoor wordt je lichaam sterker, gezonder en energieker. We geloven in de kracht van afwisseling en bieden een programma dat aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Samen sterker

Samen sporten is niet alleen leuk, het vergroot ook de motivatie. Nodig je vriendin, buurvrouw of dochter uit om mee te doen en geniet samen van de voordelen van beweging. Sluit de training af met een gezellig drankje aan onze keukentafel.

Ontdek de positieve veranderingen die beweging met FemFit in jouw leven kan brengen! Doe een gratis proefles en ervaar de kracht van FemFit.

Wat kost FemFit?

FemFit- groepstraining van 1 uur

1x per week training: € 140,- per kwartaal
2x per week training: € 270,- per kwartaal
Strippenkaart 10x: € 150,-

€ 38,= eenmalig voor inschrijven en intake (geldt niet voor doorstroom vanuit fysiotherapie-traject)

Professionele begeleiding

Onze ervaren vrouwelijke trainers en fysiotherapeuten zijn er om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren. Ze begrijpen de unieke behoeften van vrouwen en passen het trainings­programma aan op jouw niveau en behoeften. Je wordt met aandacht begeleid bij het uitvoeren van oefeningen of het instellen van apparatuur. Zo merk je snel dat je fitheid verbetert.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met FemFit?

Het programma loopt het hele jaar door. Instromen is op ieder moment mogelijk.

Kan ik instromen na een behandeltraject?

Veel patiënten starten na een behandeltraject bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut stemt met jou en de fysiocoach een programma samen, passend bij jou.

Hoe is het niveau in de groepen?

De fysiotherapeut of fysiocoach zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. Iedere deelnemer heeft een eigen trainingstempo. Uiteindelijk is het doel van iedereen hetzelfde. Met plezier bewegen en je fit en vitaal voelen!

 

 

Wat draag ik tijdens het sporten?
FemFit is geen behandeling, maar een sportactiviteit. Ons advies is sportkleding of makkelijk zittende kleding te dragen én schoenen die alleen binnen gebruikt worden.
Ik ben niet in de praktijk in behandeling geweest. Kan ik meedoen met FemFit?

Dat kan zeker! Je start met een intake waarin we in gesprek gaan over jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en wensen. Zo wordt een programma samengesteld wat bij jou past. Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag.