fysiotherapie best

Fysiotherapie en méér

Bij klachten bij bewegen en houding kan de fysiotherapeut je helpen. Misschien heb je pijn, minder kracht of kun je minder goed een beweging maken. Wij zijn specialist in houding en bewegen en hebben brede expertise in huis. Daarom werken we precies zo dat we je klachten zo spoedig mogelijk verhelpen, zoals je van ons gewend bent.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Het vakgebied van de fysiotherapeut ontwikkelt zich in snel tempo. Er is veel nieuwe kennis, die we graag inzetten bij je behandeling.

Daarom specialiseren onze fysiotherapeuten zich. Met elkaar combineren ze waar nodig hun expertise, zodat jij de behandeling krijgt die echt bij je past. Goede uitleg, evaluatie van de behandelingen én deze aanpassen waar nodig, dat is hoe wij ons inzetten voor je herstel.

Behandeling fysiotherapie

Je beweegvraag is onze zorg

Nadat je bent aangemeld in onze fysiotherapiepraktijk in Best, vindt tijdens de eerste afspraak de intake plaats. Hierbij wordt goed geluisterd naar de reden van je komst en onderzoekt de fysiotherapeut wat de oorzaak van je klacht is en hoe die het beste behandeld kan worden. Dit wordt vastgelegd in het behandelplan, dat de basis vormt voor de behandeling waarin gewerkt wordt aan herstel.

Natuurlijk evalueert de fysiotherapeut tussentijds met regelmaat. Daar waar nodig worden aanpassingen gedaan in de behandeling. Zo wordt gewerkt aan snel herstel en een behandeling die echt bij je past.

De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Ons team staat voor je klaar voor onderzoek, behandeling en advies bij beweegklachten. Voorbeelden zijn: schouder-, nek- of rugklachten, hoofdpijn, knieletsel, tennisarm, enkelbandletsel, lichamelijke klachten door botontkalking, diabetes of overgewicht, claudicatio intermittens, artritis of bijvoorbeeld revalidatie na een ongeval of hersenbloeding.

fysiotherapie best
Afspraak maken
of bel 0499 763 778

Veelgestelde vragen

Wordt fysiotherapie vergoed vanuit mijn aanvullende verzekering?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie bijna altijd vergoed. Je kan dit nakijken in jouw polis. Fysiotherapie De Tambourije in Best heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks bij hen.

Bij sommige (chronische) indicaties krijg je voor fysiotherapie een vergoeding vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering. Onze praktijkassistente en de therapeuten weten welke indicaties dit zijn.

Heb je vragen over de vergoeding voor fysiotherapie? Neem dan contact op met onze praktijkassistente. Zij helpt je graag verder.

Wat zijn de tarieven voor fysiotherapie als ik zelf moet betalen?

Onze tarieven kun je opvragen bij de praktijkassistente. Zij kan je hier meer over vertellen. Wij werken niet met ingewikkelde nota’s achteraf. Na de behandeling betaal je eenvoudig bij de praktijkassistente aan de balie.

Heb ik voor fysiotherapie een verwijzing nodig?

Nee, voor fysiotherapie heb je geen verwijzing van je behandelend arts nodig. Je kan bellen met onze praktijkassistente om direct een afspraak in te plannen.

Heb je een chronische indicatie of wil je fysiotherapie (in Best) aan huis? In dat geval is wel een verwijzing van je behandeld arts nodig.

Hoeveel behandelingen fysiotherapie heb ik nodig voor mijn klacht?

Deze vraag kunnen wij voorafgaand helaas niet beantwoorden omdat iedere klacht anders is. De fysiotherapeut zal deze vraag tijdens het kennismakingsgesprek beantwoorden zodra er een goed beeld is van jouw klacht en wat de meest effectieve behandeling gaat zijn. Dit wordt vastgelegd in een behandelplan wat tussentijds altijd met jou wordt geëvalueerd. Indien nodig en door jou gewenst kunnen wij gebruik maken van innovatie behandeltechnieken als epte, dry needling, echografie en shockwave die bijdragen aan een sneller herstel.