fysiotherapie best header

Fysiotherapie en méér in Best

Bij klachten bij bewegen en houding kan de fysiotherapeut je helpen. Misschien heb je pijn, minder kracht of kun je minder goed een beweging maken. Wij zijn specialist in houding en bewegen en hebben brede expertise in huis. Daarom werken we precies zo dat we je klachten zo spoedig mogelijk verhelpen, zoals je van ons gewend bent.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Het vakgebied van de fysiotherapeut ontwikkelt zich in snel tempo. Er is veel nieuwe kennis, die we graag inzetten bij je behandeling.

Daarom specialiseren onze fysiotherapeuten zich. Met elkaar combineren ze waar nodig hun expertise, zodat jij de behandeling krijgt die echt bij je past. Goede uitleg, evaluatie van de behandelingen én deze aanpassen waar nodig, dat is hoe wij ons inzetten voor je herstel.

Behandeling fysiotherapie

Je beweegvraag is onze zorg

Nadat je bent aangemeld in onze praktijk, vindt tijdens de eerste afspraak de intake plaats. Hierbij wordt goed geluisterd naar de reden van je komst en onderzoekt de fysiotherapeut wat de oorzaak van je klacht is en hoe die het beste behandeld kan worden. Dit wordt vastgelegd in het behandelplan, dat de basis vormt voor de behandeling waarin gewerkt wordt aan herstel.

Natuurlijk evalueert de fysiotherapeut tussentijds met regelmaat. Daar waar nodig worden aanpassingen gedaan in de behandeling. Zo wordt gewerkt aan snel herstel en een behandeling die echt bij je past.

De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Ons team staat voor je klaar voor onderzoek, behandeling en advies bij beweegklachten. Voorbeelden zijn: schouder-, nek- of rugklachten, hoofdpijn, knieletsel, tennisarm, enkelbandletsel, lichamelijke klachten door botontkalking, diabetes of overgewicht, claudicatio intermittens, artritis of bijvoorbeeld revalidatie na een ongeval of hersenbloeding.

fysiotherapie best content
Afspraak maken
of bel 0499 763 778