fysiotherapie best de tambourije
Actueel
FysioNova Best is voortaan Fysiotherapie De Tambourije

Fysiotherapie en méér:
een andere aanpak en zorg op maat

Werkend vanuit de nieuwste inzichten in ons vakgebied benaderen we jou en je hulpvraag met de aandacht die je verdient. Snel en goed herstel. Nu, maar ook op de lange termijn, dat is waar Fysiotherapie De Tambourije in Best voor staat.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Bewegen, houding en leefstijl staan centraal bij Fysiotherapie De Tambourije | Best. Wij kijken écht anders naar je klacht. We combineren specialismen en zetten nieuwe inzichten en technieken in als dat helpt voor je herstel.

Daarbij ben jij met je mogelijkheden het uitgangspunt. Zo ontstaat zorg die echt bij jou past.

Over de praktijk

Samen met jou voor de beste behandeling

De therapeuten van Fysiotherapie De Tambourije | Best werken samen. De aanpak is altijd persoonsgericht. Dat wil zeggen dat we écht kijken naar wat jou beweegt.

Iedere klacht is uniek, net zoals ieder mens. Ons brede team specialisten werkt vanuit de nieuwste inzichten met zorg en met aandacht voor jou. Dit is waar onze praktijk voor staat.

  • Jij staat centraal in onze praktijk
  • Een stapje verder. Verder dan ons eigen specialisme. Verder in het vinden van de zorg die echt bij jou past
  • In onze praktijk werken we actief aan uitwisseling van kennis en ervaring en vernieuwing van onze inzichten
  • Wij meten onze kwaliteit, zodat je de zorg krijgt die je verdient

Fysiotherapie en méér in Best

Je beweegvraag is onze zorg

De fysiotherapeuten in onze praktijk zijn allen algemeen fysiotherapeut, maar hebben zich daarnaast toegelegd op een specialisatie binnen de fysiotherapie. Je kunt in onze praktijk daarom ook terecht voor manuele therapie, oncologiefysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatriefysiotherapie, handtherapie en oedeemfysiotherapie.

Bij de behandeling van je klachten, met fysiotherapie of bijvoorbeeld manuele therapie, werken verschillende disciplines samen en worden ook behandelingstechnieken ingezet als shockwave of epte. Met echografie kunnen wij een optimale diagnostiek uitvoeren, zodat je deskundig begeleid wordt bij je herstel en het voorkomen van (toename van) klachten.

Het behandelaanbod van Fysiotherapie De Tambourije in Best bestaat niet alleen uit fysiotherapie. Ook voor ergotherapie en diverse revalidatie- en trainingsmogelijkheden staan wij voor je klaar. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Zo bieden wij de beste zorg voor jou!