medische fitness den bosch

Medische Fitness in Den Bosch

Bewegen is voor iedereen belangrijk! Onze medische fitnessgroepen worden zorgvuldig begeleid. Zo kun je op een verantwoorde manier in groepsverband trainen, met of zonder blessure. De fysiotherapeut maakt voor jou een programma op maat, zodat je doelgericht, maar binnen je mogelijkheden, werkt aan je fitheid.

Deelnemen aan fysio fitness

De juiste training voor jou

De Medische fitness training wordt gegeven door ervaren begeleiders. Meestal staan de groepen onder leiding van een fysiotherapeut. In sommige gevallen van een ervaren trainer, die de groepen vanuit een korte lijn met de fysiotherapeut begeleidt. Je wordt met aandacht begeleid bij het uitvoeren van oefeningen of het instellen van apparatuur. Zo merk je snel dat je fitheid verbetert.

Starten met Medisch Fitness

Wat beweegt jou!?

Bij aanvang van Medische Fitness Training wordt er per individu een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Dit doe je samen met de fysiotherapeut. Het doel van de training is voor iedereen anders. Zo kun je trainen met als doel gewichtsafname, maar ook om je rugklachten te verminderen of je fitheid op peil te houden. We sporten in onze mooie en moderne oefenzaal. Draag sportkleding of makkelijk zittende kleding en schoenen die alleen binnen gebruikt worden. De praktijk beschikt over gescheiden kleedruimten met douches.

Wil je liever buiten trainen? Informeer dan naar onze bootcamp.

medische fitness oefengroep fysiotherapie
Maak direct een afspraak
of bel

Veelgestelde vragen

Wat kost Medisch Fitness?

Bij Medisch Fitness train je een uur. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt trainen. Een 10-trainingsurenkaart kost € 65,- en is drie maanden geldig. Je kunt ook per les betalen. De prijs van een losse les van een uur is € 8,-.

Wat draag ik tijdens het sporten?

Ons advies is sportkleding of makkelijk zittende kleding te dragen én schoenen die alleen binnen gebruikt worden.

Kan ik me omkleden of douchen na het trainen?

Jazeker. De praktijk beschikt over gescheiden kleedruimten met douches. Kom ruim op tijd, zodat je op tijd kunt starten met de training.