Kinderpraktijk
Fysiotherapie Den Bosch - header

Fysiotherapie en méér in Den Bosch.

Een breed team gespecialiseerde therapeuten die samen werken voor de beste zorg voor jou. Mensgericht en persoonlijk. Dat is waar wij voor staan. We helpen je zo snel mogelijk met jouw lichamelijke klachten. Samen met jou gaan we voor de beste behandeling.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

De praktijk is er voor alle leeftijdsgroepen en alle hulpvragen gericht op bewegen, houding en leefstijl.

Met een breed team van specialisten werken we samen om je hulpvraag te behandelen vanuit de nieuwste inzichten en de aanpak die bij jóu past.

Indien nodig komen we ook bij je aan huis.

Fysiotherapie Den Bosch

Over de praktijk

Deskundige fysiotherapie en méér in Den Bosch

Onze aanpak is gericht op jou. Onze fysiotherapeuten verdiepen zich middels specialisatie. Door samen te werken bundelen zij hun krachten. Zo staan wij voor zorg die echt past bij wat jij nodig hebt.

  • Jij bent het vertrekpunt. Wie ben jij en welke zorg past bij jou?
  • Samenwerking staat centraal. In de praktijk, maar ook daarbuiten
  • Wij zijn gericht op innovatie en zetten nieuwe inzichten in als dat je herstel ten goede komt
  • Wij meten de kwaliteit van onze zorg continu en werken met ons kwaliteitsteam aan de beste zorg voor jou

Fysiotherapie en méér in Den Bosch

Wat beweegt jou!?

De fysiotherapeut is dé specialist van het bewegingsapparaat. De meeste fysiotherapeuten in ons gezondheidscentrum in Den Bosch hebben zich na de basisstudie fysiotherapie verder gespecialiseerd. Daarmee verdiepen ze zich in een deelgebied van het bewegend functioneren van de mens.

Dat kan zijn het bekken (bekkenfysiotherapie), de wervelkolom (Manuele therapie) of bijvoorbeeld fysiotherapie gericht op ouderen (geriatriefysiotherapie). Maar ook een specialisme in sport, oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie (kanker) is mogelijk.

Tijdens een fysiotherapie behandeling kan het zijn dat wij een speciale behandelmethodiek als shockwave, epte of dry needling inzetten voor een effectieve behandeling.

Naast fysiotherapeuten zijn er in onze praktijk veel andere specialisten werkzaam. Zo bieden wij verschillende revalidatie en trainingsmogelijkheden, als ook ergotherapie, diëtetiek, kindertherapie en podotherapie. Zo werken onze specialisten, met aandacht, samen aan de beste zorg voor jou.