manuele therapie best

Manuele therapie in Best

Als geen ander weet de manueel therapeut raad met klachten in je wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Manuele therapie is zeer effectief. Het brengt vaak snel herstel en verbetering van je bewegingsvrijheid.

De manueel therapeut

Manueel therapeuten kijken echt anders. Ze hebben veel kennis en interesse in het functioneren van de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Ieder mens is uniek en ervaart andere klachten.

De manueel therapeut zet zich in om de oorzaak en mogelijkheden voor herstel zorgvuldig in kaart te brengen. Vaak volgt snel verbetering en herstel van balans in je lichaam.

Behandeling manuele therapie

Alle kennis in huis voor jouw herstel

Iedere persoon is uniek. Klachten lijken soms op elkaar, maar hebben vaak veel verschillende oorzaken. Zo kan nekpijn ontstaan door slijtage, hoge spierspanning, maar ook door te veel of te weinig beweeglijkheid. De manueel therapeut zet onderzoek- en behandeling in die jóuw herstel bevordert. De therapeuten zijn gericht op het inzetten van nieuwe inzichten, kennisuitwisseling én werken met aandacht voor wie jij bent.

Een behandeltraject bij de manueel therapeut is gericht op herstel van de balans in je lichaam. Daarbij gebruikt de therapeut soms technieken als manipulaties, mobilisaties en dry needling. Ook advies en oog voor herstel op langere termijn zijn natuurlijk belangrijk en hebben de aandacht van de therapeut.

Afspraak maken
of bel 0499 763 778