Kinderfysiotherapie
in Best

Bij kinderen die moeite hebben met bewegen of hun houding is goede begeleiding meestal zeer welkom. Niet alleen op lichamelijk, maar ook op sociaal gebied kan het beperkingen geven in het dagelijks functioneren. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in een eigen tempo. De kinderfysiotherapeut houdt hier rekening mee, want het zijn de vertrekpunten bij de behandeling en begeleiding.

>>> Deze behandeling is tijdelijk niet mogelijk<<<

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Je kind is bij onze praktijk in goede handen. De kinderfysiotherapeut heeft zich na het volgen van de basisopleiding fysiotherapie gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Hiervoor heeft zij/hij de masteropleiding kinderfysiotherapie gevolgd en afgerond en heeft als geen ander veel kennis van beweeg- en/of houdingsproblemen bij kinderen.

Met aandacht en passie voor het vak wordt er gewerkt aan de beweeghulpvraag van je kind.


Behandeling Kinderfysiotherapie

Passende zorg met aandacht voor je kind!

Bij je eerste afspraak in onze praktijk zal de kinderfysiotherapeut vragen naar de ontwikkeling van je kind tot nu toe en wordt er, indien nodig, onderzoek gedaan. Zij luistert hierbij graag naar al je vragen.

Als behandeling van je kind nodig is, zullen jullie als ouder(s) nauw bij de behandeling betrokken worden. Ook krijg je advies en tips waarmee je kind thuis geholpen kan worden. Als het nodig en wenselijk is, wordt er ook samengewerkt met het consultatiebureau, artsen, de kinderopvang en/of school. Zo werkt de kinderfysiotherapeut met de juiste totaalaanpak van het kind.

Ook binnen onze praktijk wordt er nauw samengewerkt met collega-therapeuten van de andere kinderdisciplines.

Afspraak maken
of bel 0499 763 778