De juiste specialist

Bewegen, houding en leefstijl staan centraal bij Fysiotherapie Bruyst in Best. Wij kijken écht anders naar je klacht. We combineren specialismen en zetten nieuwe inzichten en technieken in als dat helpt voor je herstel.

Daarbij ben jij met je mogelijkheden het uitgangspunt. Zo ontstaat zorg die echt bij jou past.

Over de praktijk

Samen met jou voor de beste behandeling

De therapeuten van Fysiotherapie Bruyst Best werken samen. De aanpak is altijd persoonsgericht. Dat wil zeggen dat we écht kijken naar wat jou beweegt.

Iedere klacht is uniek, net zoals ieder mens. Ons brede team specialisten werkt vanuit de nieuwste inzichten met zorg en met aandacht voor jou. Dit is waar onze praktijk voor staat.

  • Jij staat centraal in onze praktijk
  • Een stapje verder. Verder dan ons eigen specialisme. Verder in het vinden van de zorg die echt bij jou past
  • In onze praktijk werken we actief aan uitwisseling van kennis en ervaring en vernieuwing van onze inzichten
  • Wij meten onze kwaliteit, zodat je de zorg krijgt die je verdient

Fysiotherapie en méér in Best

Je beweegvraag is onze zorg

De fysiotherapeuten in onze praktijk zijn allen algemeen fysiotherapeut, maar hebben zich daarnaast toegelegd op een specialisatie binnen de fysiotherapie. Je kunt in onze praktijk daarom ook terecht voor manuele therapie, oncologiefysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatriefysiotherapie, handtherapie en oedeemfysiotherapie.

Bij de behandeling van je klachten, met fysiotherapie of bijvoorbeeld manuele therapie, werken verschillende disciplines samen en worden ook behandelingstechnieken ingezet als shockwave of epte. Met echografie kunnen wij een optimale diagnostiek uitvoeren, zodat je deskundig begeleid wordt bij je herstel en het voorkomen van (toename van) klachten.

Het behandelaanbod van Fysiotherapie Bruyst in Best bestaat niet alleen uit fysiotherapie. Ook voor diverse revalidatie- en trainingsmogelijkheden staan wij voor je klaar. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Zo bieden wij de beste zorg voor jou!

Behandeling fysiotherapie

Je beweegvraag is onze zorg

Nadat je bent aangemeld in onze fysiotherapiepraktijk in Best, vindt tijdens de eerste afspraak de intake plaats. Hierbij wordt goed geluisterd naar de reden van je komst en onderzoekt de fysiotherapeut wat de oorzaak van je klacht is en hoe die het beste behandeld kan worden. Dit wordt vastgelegd in het behandelplan, dat de basis vormt voor de behandeling waarin gewerkt wordt aan herstel.

Natuurlijk evalueert de fysiotherapeut tussentijds met regelmaat. Daar waar nodig worden aanpassingen gedaan in de behandeling. Zo wordt gewerkt aan snel herstel en een behandeling die echt bij je past.

De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Ons team staat voor je klaar voor onderzoek, behandeling en advies bij beweegklachten. Voorbeelden zijn: schouder-, nek- of rugklachten, hoofdpijn, knieletsel, tennisarm, enkelbandletsel, lichamelijke klachten door botontkalking, diabetes of overgewicht, claudicatio intermittens, artritis of bijvoorbeeld revalidatie na een ongeval of hersenbloeding.

fysiotherapie best
Afspraak maken
of bel 0499 763 778

Veelgestelde vragen

Wordt fysiotherapie vergoed vanuit mijn aanvullende verzekering?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent wordt fysiotherapie bijna altijd vergoed. Je kan dit nakijken in jouw polis. Fysiotherapie Bruyst Best heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks bij hen.

Bij sommige (chronische) indicaties krijg je voor fysiotherapie een vergoeding vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering. Onze praktijkassistente en de therapeuten weten welke indicaties dit zijn.

Heb je vragen over de vergoeding voor fysiotherapie? Neem dan contact op met onze praktijkassistente. Zij helpt je graag verder.

Wat zijn de tarieven voor fysiotherapie als ik zelf moet betalen?

Onze tarieven kun je opvragen bij de praktijkassistente. Zij kan je hier meer over vertellen. Wij werken niet met ingewikkelde nota’s achteraf. Na de behandeling betaal je eenvoudig bij de praktijkassistente aan de balie.

Heb ik voor fysiotherapie een verwijzing nodig?

Nee, voor fysiotherapie heb je geen verwijzing van je behandelend arts nodig. Je kan bellen met onze praktijkassistente om direct een afspraak in te plannen.

Heb je een chronische indicatie of wil je fysiotherapie (in Best) aan huis? In dat geval is wel een verwijzing van je behandeld arts nodig.

Hoeveel behandelingen fysiotherapie heb ik nodig voor mijn klacht?

Deze vraag kunnen wij voorafgaand helaas niet beantwoorden omdat iedere klacht anders is. De fysiotherapeut zal deze vraag tijdens het kennismakingsgesprek beantwoorden zodra er een goed beeld is van jouw klacht en wat de meest effectieve behandeling gaat zijn. Dit wordt vastgelegd in een behandelplan wat tussentijds altijd met jou wordt geëvalueerd. Indien nodig en door jou gewenst kunnen wij gebruik maken van innovatie behandeltechnieken als epte, dry needling, echografie en shockwave die bijdragen aan een sneller herstel.