Best

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie is gericht op de behandeling van klachten die zijn gerelateerd aan spanning en stress of te maken hebben met onbegrepen lichamelijke klachten. De psychosomatisch fysiotherapeut helpt met het verkrijgen van inzicht in de relatie tussen 'lichaam' en 'geest'.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

De psychosomatisch therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van klachten die te maken hebben met de relatie tussen lichaam en geest.

Bij psychosomatische fysiotherapie is je lichaam het uitgangspunt, omdat de lichamelijke klachten meestal op de voorgrond staan.

Behandeling psychosomatische fysiotherapie

De juiste zorg en aandacht voor jou!

De therapeut zal beginnen met een intakegesprek en daarop volgend een onderzoek. Met dit onderzoek worden alle klachten opgespoord en in kaart gebracht en zal worden besproken wat je graag wil bereiken met de behandeling. Er wordt altijd een behandelplan opgesteld.

Het doel van de behandeling is het herstellen van de balans in je leven. De psychosomatisch fysiotherapeut zal voor jou duidelijkheid scheppen in het feit dat er 'echt' klachten aanwezig zijn, terwijl er geen aantoonbare lichamelijke oorzaken gevonden werden door je arts of andere behandelaar(s).

Afspraak maken