hydrofysiotherapie header

Hydrofysiotherapie

Hydrotherapie betekent fysiotherapie in het water en is erg geschikt voor revalidatietrajecten. Spieren en gewrichten bewegen makkelijker in het water en door de weerstand van het water kun je kracht en conditie opbouwen. De watertemperatuur zorgt voor betere doorbloeding, wat weer voor verbeterde beweeglijkheid zorgt.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

In onze praktijk op locatie Ouwerkerk beschikken wij over een ruim zwembad dat uitstekend geschikt is voor hydro-fysiotherapie. De fysiotherapeuten die jou begeleiden zijn opgeleid als zweminstructeur. Zo kunnen ze jouw traject veilig en met kennis van zaken begeleiden.

Behandeling Hydrofysiotherapie

Wat beweegt jou!?

Met jou bepaalt de fysiotherapeut of hydrotherapie geschikt is voor je klachtenbeeld. Dat gebeurt tijdens de intake. Daarin gaat de fysiotherapeut met je na wat het beste past en of hydrotherapie de beste oplossing is.
Een begeleidingssessie duurt ongeveer vijfentwintig minuten (exclusief omkleden). De fysiotherapeut begeleidt jou bij het uitvoeren van oefeningen in het water en geeft advies over bewegen en oefenen thuis.

De locatie Ouwerkerk van Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught maakt gebruik van het zwembad in Laco sportcentrum Ouwerkerk in Vught. Het zwembad is uitstekend geschikt voor hydrotherapie op individueel en groepsniveau.

hydrofysiotherapie content
Afspraak maken