corona revalidatie header

Corona Revalidatie Programma

Na COVID-19 is het belangrijk om goed begeleid te worden bij je herstel. De restklachten zijn vaak vervelend en beperkend voor je dagelijkse activiteiten. Ons gezondheidscentrum biedt daarom specialistische en multidisciplinaire revalidatie aan na COVID-19. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Na COVID-19 is het belangrijk om goed begeleid te worden bij je herstel. De restklachten zijn vaak vervelend en beperkend voor je dagelijkse activiteiten.

De fysiotherapeut met een speciale opleiding voor de revalidatie van longklachten en corona is de aangewezen therapeut voor behandeling. De fysiotherapeuten in onze praktijk zijn ervaren als het gaat om de begeleiding van longklachten en staan klaar om met jou te werken vanuit een gericht herstelprogramma.

Revalidatie na Corona

Wat beweegt jou!?

Patiënten die hersteld zijn van Covid-19 kunnen bij ons gezondheidscentrum terecht voor specialistische revalidatie. In het team behandelaars werken fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten samen met eerste- en tweedelijns zorgverleners. In de praktijk is een opleiding gevolgd vanuit het Chronisch ZorgNet.

Het team staat klaar voor patiënten met zowel lichte als meer ernstige klachten. Al heb je COVID-19 doorgemaakt met lichte klachten, dan blijkt het vaak toch lang te duren voordat conditie en volledige ademruimte herwonnen is. Ook dan werken wij gericht aan herstel en altijd vanuit een plan dat is afgestemd op jouw situatie . Voor patiënten die op de intensive care waren opgenomen of kunstmatig beademd zijn, zijn de klachten vaak complex en meervoudig. Zorgvuldig en stapsgewijs uitbouwen van mogelijkheden staat dan uiteraard voorop.

corona revalidatie content
Afspraak maken