oefentherapie cesar header

Oefentherapie Cesar

De oefentherapeut Cesar is gespecialiseerd in klachten die zijn ontstaan door verkeerd bewegen, een ongunstige lichaamshouding en/of verkeerde spierspanning tijdens dagelijkse activiteiten.

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Oefentherapie Cesar helpt je bij het verbeteren van je houdings- of beweegpatroon en het inslijpen van de nieuw aangeleerde patronen.

Cesartherapie en fysiotherapie vullen elkaar prachtig aan, zeker als er acute pijn- of beweegklachten zijn. Een groot voordeel dus dat in onze praktijk er samenwerking is tussen deze twee maar ook andere disciplines.

Behandeling Oefentherapie Cesar

De juiste zorg en aandacht voor jou!

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis. De oefentherapeut kijkt naar je hele beweeggedrag en leefstijl en zoomt in op je klachten. Met onderzoek brengt de oefentherapeut in kaart hoe jij beweegt en wat je hierin belemmert.

Alle informatie samen is de basis voor behandeling. De oefentherapeut Cesar werkt vanuit gerichte doelen. Je leert bewegen met een juiste belasting van je gewrichten en spieren en leert je houding te verbeteren. Een belangrijk aspect bij Cesar oefentherapie is het werken aan gedragsverandering. Het kost tijd en aandacht om houding en een bewegingspatroon aan te passen en om er een gewoonte van te maken om op een andere manier te bewegen. De oefentherapeut weet dit als geen ander en werkt met geduld en aandacht aan blijvende verbetering en herstel.

oefentherapie cesar content
Afspraak maken