bootcamp den bosch header

Bootcamp

Sport je graag buiten, samen met anderen en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Wil je graag goed advies voor je lichaam? Doe dan mee met onze, door de fysiotherapeut begeleide, bootcamp!

Direct een afspraak maken

De juiste specialist

Gezond bewegen is niet vanzelfsprekend!

Wil je fitter worden of fitter blijven? Wil je graag buiten sporten en vind je het fijn om dat in een groep te doen? Onze bootcamp past dan vast bij jou! Onze fysiotherapeuten weten alles van bewegen. Zij kunnen je dus als geen ander begeleiden bij het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen. Doe gerust een keer mee en ervaar het zelf!

Bootcamp bij Bruyst Helftheuvel

Wat beweegt jou!?

Bootcamp bij Bruyst Helftheuvel is een total body work-out voor iedereen, ongeacht het sportniveau. Een beetje doorzettingsvermogen is gewenst, maar plezier staat voorop! Een uur training in de buitenlucht waarin sportvormen als Hiit-training, kracht-, coördinatie- en conditietraining en oefeningen met eigen lichaamsgewicht aan bod komen.

Wanneer en waar
Dinsdag- en donderdagavond van 19.30-20.30 uur. We verzamelen op de parkeerplaats voor Bruyst Helftheuvel aan Helftheuvelpassage 113 (parkeerplaats Jumbo).

Kosten bootcamp
Losse les: € 11,-
10-strippenkaart € 90,-

Reserveren
Een groep heeft maximaal 9 deelnemers. Je kunt een plekje reserveren voor de dinsdag- of donderdagavond. Dit is dan in principe je vaste plek. Afmelden kan telefonisch of per mail tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de bootcamp, zodat er eventueel nog iemand anders mee kan.

Afspraak maken