hydrofysiotherapie header

AquaFysio

Revalideren in water heeft veel voordelen! Water zorgt voor een verlaagde belasting op de gewrichten. Daarom is, juist in de eerste herstelfase, aquafysio een veilige en doeltreffende revalidatiemethode. Ook zorgt het trainen in het water voor spierversterking en verbetering van de algehele conditie.

Direct een afspraak maken

Trainingstijden en groepen

Voor een optimaal effect vindt AquaFysio plaats in kleine, vaste groepen. Elke groep heeft zijn eigen fysiotherapeut die voor een gevarieerde lesinhoud zorgt. De fysiotherapeut bepaalt met jou of het trainen in het water een geschikte behandelmethode is. Ook het kiezen van de juiste groep gaat in overleg met de fysiotherapeut.

Wat kost AquaFysio

€ 42,50 eenmalig voor inschrijven en intake (geldt niet voor doorstroom vanuit fysiotherapie-traject)

1x per week AquaFysio - 30 minuten:
Lidmaatschap voor 1 maand: € 37,50

Deskundige en intensieve begeleiding

In onze praktijk beschikken wij over een ruim zwembad. Hier train je met twee fysiotherapeuten óf een fysiotherapeut en een fitcoach in een kleine groep. De fysiotherapeuten hebben een speciale training afgerond voor het begeleiden van de AquaFysio groepen.

AquaFysio

Wat beweegt jou!?

Met jou bepaalt de fysiotherapeut of AquaFysio geschikt is voor je klachtenbeeld. Dat gebeurt tijdens de intake. Daarin gaat de fysiotherapeut met je na wat het beste past en of deze hydrotherapie de beste oplossing is. AquaFysio wordt ook wel ‘hydrotherapie’ of ‘fysiotherapie in water’, genoemd.

Een begeleidingssessie duurt ongeveer vijfentwintig minuten (exclusief omkleden). De fysiotherapeut begeleidt jou bij het uitvoeren van oefeningen in het water en geeft advies over bewegen en oefenen thuis.

De locatie Ouwerkerk van Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught maakt gebruik van het zwembad in Laco sportcentrum Ouwerkerk in Vught. Het zwembad is uitstekend geschikt voor hydrotherapie op individueel en groepsniveau.

hydrofysiotherapie content
Afspraak maken